1) Kendimize Değiştireceğimiz Bir kurban seçiyoruz. Ben PoLat abimi Seçtim Çünkü Yakışıyo ona Aşagıdaki resmi seçtim ben [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
2) Daha Sonra Kendimize Bir Yaralı insan resmi Bulmamız Lazım Daha çok ölü insan resimLeri tercih ediyorum kaza yapmış olanlardan Yani korkunç olsun. Ben size Aşagıdaki örnegi sunuyorum heryerde kullanabilirsiniz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
3) Bu resmimizi photoshopta açtıklan sonra Belirli bir kısmını (Yara olan kısmı) Polygonal Lasso Tools (Kısa yol Tuşu : L) aracı ile yeteri kadar kesip. CTRL + C ile Polat Abimizin Resmi Uzerine CTRL + V ile yapıştırıyoruz. Görüntü aşagıdaki gibi olmalıdır. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
4) Layer Penceresinde kopyaLadıgımız Parçanın oLdugu Layerin üzerine geliyoruz ve layer penceresinin üzerindeki Normal Yazan BLending ayarını Overlay yapıyoruz. Örnek Aşagıdaki gibi olmalı Resme dikat edin. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
5) Daha sonra Layerimizde gerekli olmayan kısımLarı silecez daha iyi gozukmesi için nasıLmı silecez Erase Tool ile (Kısa YoL tuşu : E). Ben sadece Boynunda yara izi bıraktım ama yaranın ne kadar olacagı size kalmış. örnek aşagıdaki gibi olmalı: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
6) Daha sonra suratta biraz kan ve yara etkisi vermesi için bir başka resim kullanacaz. Bunu nasılmı bulacaz diyorsunuz merak etmeyin ben size Sağladım biLe aşagıdaki resmi kullanarak yüzde kan ve yara etkisini yapacaz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
7) Bu resmimizi Photoshopta açıyoruz ve CTRL + A yaparak Hepsini seçiyoruz CTRL + C ile kopyalıyoruz. Polat resmimize Gelip CTRL + V ile yapıştırıyoruz. ve oluşturduğumuz Layeri diğer layer gibi overlay ayarına getiriyoruz. Örnek aşagıdaki gibi olmalı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
8) Daha sonra bu layerimizden gereksiz kısımları silmemiz gerekiyor daha gerçekçi gorunmesi için. bunun için gene Eraser Tool'u kullanıyoruz (E). Sildikten sonra aşagıdaki gibi bir goruntu elde etmiş olmamız lazım. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
9) asLında daha deminki Stepte çalışmamız bitti ama ben daha guzeL gorunsun ve Daha kanlı olsun diye Burn TooL aracı (Kısa yol Tuşu : O) KanLarın uzerine gelerek daha belirgin koyu olmasını sağladım. Örnek aşagıdaki gibi : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]