Hürriyet'e özel açıklamalarda bulunan 27 yaşındaki orta [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] oyuncusu, "İstanbul'u şimdiden özlemeye başladım. İlk antrenmanı iple çekiyorum. Beşiktaş'ta çok çalışıp başarılı olacağım" diyerek iddialı konuştu.
Fink, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]'un sözleşme yenilemesi için teklif ettiği ücretin yanı sıra FC Köln ve [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]'den de iyi teklifler almasına rağmen [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]'nde oynama isteği yüzünden kabul etmediğini vurguladı. "Siyah beyazlı formayı sırtıma geçirdikten sonra bir daha çıkarmam" diyen Fink, şunları söyledi:
"Bugüne kadar üst düzey takımlarda oynama fırsatını elde edememiştim. İlk kez büyük bir takımın formasını giyeceğim. Beşiktaş'ın orta sahasında [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]'le iyi bir ikili oluşturacağımıza inanıyorum. Gelecek [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]'nde iyi [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] oynayıp kendimi Avrupa arenasında göstermek istiyorum. Özellikle ateşli Beşiktaş taraftarlarının önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum."
VFB Stutgart'ın alt yapısında yetişti