olunur neden olmasın ki ama gerçek aşkı bulduğun zaman kiymetini bilmeyene ne demeli acaba.şu koskaca ve fani dünyada bulupta onun değerini bilmemek üzücü.güzel bir soru.
Konu kuzen bahar tarafından (30/11/08 Saat 03:02 ) değiştirilmiştir..
ne güzel yorumlar yapıyonuz bende bir kez aşık olayım sonra yorum yaparım ya siz nasıl aşık oluyonuz ben neden aşık olamıyom tmm hoşlandığım kişiler oluyo ama henüz aşık olmadım aşık olmak için extradan çaba sarfetmek gerekirmi yani insan aşık olmak için kendini zorlarmı yoksa bu kendiliğinde mi olur...
Olunmaz.. O Duyguyu sadece Bir Kişi için Hissedersin, Zaten bir Dahada Aklından Çıkmaz, İstesende başkasına aşık olamazsın.. İki kere olduğunu düşünen arkadaşlar Aşk ile Hoşlanmayı karıştırıyor olsalar gerek..
insan eğer ikinci kişiye aşık oluyosa birincisine aşık olmamıştır demektir.eğer üçüncüyede aşık olduğunu anlarsa o zamanda gerçek manada ikinciyede aşık olmamıştır.Bunların hepsini bi yana bırakalımda gerçekleri konuşalım insan sadece RABBİNE aşık olabilecek şekilde yaratılmıştır.AŞK insana deyil o insanı yaratana duyulabilir ancak ve mutlak.