Youtubedaki tüm videoları izleyebilmek, kapatılan birçok siteye erişebilmek için artık bilgisayarınızda hiçbir ayar yapmanıza gerek yok..tüm yasaklı siteler bir tıklama kadar uzaklıkta..
ANTİSANSÜR sayesinde dns değiştirmek yada registry dosyaları ile oynamak tarihe karıştı..
Tek yapmanız gereken [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresinden programı indirmek..programı yükledikten sonra youtube ya da diğer yasaklı sitelerde dolanabilmenin zevkini çıkartın.. Program hem firefox hem de explorer ile sorunsuz çalışmaktadır..
4- Bu aşamada programın kurulacağı yeri belirtmeniz gerekmekte..Ekranda antisansür dosyaları aşağıdaki adrese kopyalanacak diyerek default olarak C:\Program Files\Anti Sansur yolu gösterilmektedir.. Farklı yere kaydetmek isteyenler bu yolun yanında görülen ... işaretine basarak klasör oluşturmamız gerekmektedir.
7- Kurulum doğru olduysa masaüstünüze Anti Sansur adında bir kısa yol gelecektir..Buna çift tıkladığınızda size yapmanız gerekenleri anlatan bir sayfa açılacaktır..
NOT: Programı kapatmak için çarpı işaretine bastığınızda program simge durumuna küçülecek ve saat ikonun yanına gelecektir..
Bence bu konuda en iyi program youtube jacker 2 adlı programı tafsiye ederim.
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
Youtube Jacker 2 birçok yasak siteye giriş için bence en ii program. Uzun zamandır kullanıyorum ve hiç bir sorununuda görmedim. Programı indirmek için ;
Üyeye Bela gelmez Admin Kızmadıkça,Admin Sinirlenmez Üye Azmadıkça
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...