selaaaam ben geldim ama yoksun. artık sıksık giremiyorum nete uşaktayım biliyosun.ya noldu ben yokken sanki forumun eski tadı kalmamış sema abladanda ses seda yok... neysee ben küsüm sana iftar varmış hani benim davetiyem zaten hepiniz unutun beni tamam
kısa bi süre sonra tekrar sizlerle olcam
hiçç nolucak sea star gece canım sıkılıyodu atayım dedim..
sinem sana gelince forum herzamanki gibi aynı sadece bu aralar arkadaşlar pek vakit ayıramıyor ondan.. bide okullar falan açıldı ya pek giremiyolar.. iftar yemeğine gelincede tüm forumdaşlar davetli bu yemeğe hem davetiyeyi biz yabancı gördüğümüz kişilere gönderiyoruz.. sen yabancı değilsinki bizdensin artık.. uşak nasıl alışabildinmi... bi baktın bigün forumca seni ziyarete geliriz.. haa bizide pek ihmal etme tmmı...
umuT nerdesin yine biTTin , nerelere giTTin , ben seni göremeden...
hiçç nolucak sea star gece canım sıkılıyodu atayım dedim..
sinem sana gelince forum herzamanki gibi aynı sadece bu aralar arkadaşlar pek vakit ayıramıyor ondan.. bide okullar falan açıldı ya pek giremiyolar.. iftar yemeğine gelincede tüm forumdaşlar davetli bu yemeğe hem davetiyeyi biz yabancı gördüğümüz kişilere gönderiyoruz.. sen yabancı değilsinki bizdensin artık.. uşak nasıl alışabildinmi... bi baktın bigün forumca seni ziyarete geliriz.. haa bizide pek ihmal etme tmmı...
her fırsatta forumdayım kurtulamadınız benden ayyy ne kadar sevinirim topla forumu gelin uşağa uşağa alışmak zorundayım napiim
Seni seviyorum,
ama nasıl?
avuçlarımda camdan bir parça gibi kalbimi sıkıp
parmaklarımı kanatarak
kırasıya,
çıldırasıya...
Seni seviyorum,
ama nasıl?
kilometrelerce derin, kilometrelerce dümdüz,
yüzde yüz, yüzde bin beşyüz
yüzde hudutsuz kere yüz...