Öncelikle ellerinize sağlık,yanlız yunuslarınızın yanına mavi balık koymamanızı önereceğim.Doğadaki bir çok mavi balık özelliklede ahli erkekleri diğer mavi türlere karşı agresiflik yapar ve diğer türün erkeklerini ölümle sonuçlanacak derecede hırpalarlar.Önerimi dikkate almanızı dilerim.Yunuslarınızın yanına bence en uygun balık türleri yine malavilerden sarıprenses,ıceman,snowprenses ve biraz riskli olmasına karşın frontaza olacağını düşünüyorum.Saygılarımla.
reklam yapmayalım)))))))
bende severim balık bakmayı ama bizim evin her tarafı güneş alıyo akvaryumun sıcaklığı 32 aşağıya inmiyo bu yüsdende balıklar ölüyorrrrr......
bende bıraktım daha beslemiyorummmm
Kardeş reklamla falan işimiz olmaz bizim. Maksat silikonu gösterelim. Bugün balıklarımda geldi. Yeni yavrular 9 sarı prenses 9 ahli 10 zebra cichlid 8 snow prenses. Pazar günü resimleri eklerim. Çok güzeller ama ya
Bu arada benim yunuslar ilk koyduğum snow prensesi yem zannettiler. Zor kaçtı balık. Şimdi mutlu mesut geziniyorlar. Henüz bu akvaryuma almadım eski akvaryumumda duruyorlar. Yaklaşık 1 hafta sonra koyacağım balıklarımı yeni yuvalarına
Yuns ahli meselesine gelince. Eğer yavrudan beraber koyduysanız hiç bir sorun olmuyor. Fakat yaklaşık 5-6 aylık oldukdan sonra koyarsanız kavgalar olacaktır. Tecrübeyle sabittir. Saygılar..