meraba, nişanlımın usta birliği van askeri hastanesine çıktı. kısa dönem jandarma olarak.. ankaradan uçakla ziyaretine gitmek istiyorum, van havaalanından nasıl gidiliyor acaba, bilginiz var mı?
Hosgeldiniz, havaalanında sehir merkezine gelen taksi ve dolmus servisleri var onlardan birini kullanarak rahtlıkla gidebilirsiniz.. taksi ile giderseniz hastanenin kapısına kadar bırakır sizi..
merhaba , benim kardeşim askerliğini vanda yapacak,daha bir hafta oldu gideli önce merkezdeydi artık çaldıranda bu aralar nasıl oranın durumu, güzel bir şehir olduğunu biliyorum, rahat bir yer olduğunu da tahmin ediyorum, ama insan ister istemez bir tedirginlik duyuyor, askerlik deyince ,umarım bir cevap alabilirim şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar ben mustafa 1988/4 van çaldıran karargah ve des. bölüğünde fotografcılık yaptım ve muhabere takım çavuşuydum.buraya düşen arkadaşlar evınızın önunde değil burada askerlık yapmak isteyeceksiniz merak etmeyın harika bi yer taburda ınternet lıg tv sınema(Sinemayı bizzat ben açtım) bilardo masa tenısı langırt body salonu herşey mevcuttur.Ortam harikadır çok şükür sağ salım geldım van çaldıranla ilgili her karakola gittim 200den fazla çarşıya çıktım para çok gidiyor ama -45 derece gördüm türkiyenin en soğuk yeridir fazla bilgi almak isteğenler ************** yardımcı olurum.
Konu muhemar tarafından (05/01/11 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir..
Sebep: msn adresi verilmiyor..