Sen tarihin, Acılı topraklarının asi kızı Pir Sultan'ın,Alişer'in Seyit Rıza'nın torunu Medeniyetin beşiği,Mezopotamya'nın bereketi Zalimin düşmanı Mazlumun dostu Sen Berivansın Sana dağ çiçeği diyordu,kalantorlar sofrasının ezesi Çeteci düzenin sözde sanatçısı Oysa sen çetecilerin,iblislerin,haydutların düzenine başkaldıransın. Evet sen gülistanın tomurcuk çiçeği Binefş Sosın Ve sen lalesin Ve sen rengarenk açan papatyasın Çünkü sen Berivan'sın. Sen yasaklı toprakların Sen diline kilit vurulmuş halkın Dilini açansın. Sen Berivan'sın Öldü sandılar seni:Mozambik'te,Vietnam'da Oysa sen her ölümde bin doğansın Sen ezilen sen katledilen kültürler için halkların kurtuluşu için Barış,özgürlük,eşitlik için savaşansın Sen Berivan'sın Çünkü sen Pir Sultan'ın Ahmede Xani'nin Feqiye Teyran'ın mirasçısı,mücadelelerinin bileşkesi. Sen Zozan Sen Beritan Sen Berivan'sın Dün Filistin'de Bugün Mezopotamya'da Yarın herhangi bir yerde savaşansın Ezilenlerin yüreğinde tomurcuk açansın Sen Berivan'sın Afrika'da zenci Asya'da esmer Avrupa'da beyaz Şırnak'ta Kürt Sivaz'da Alevi Bütün dünyada İnsansın Çünkü sen Guvera Sen Aris Sen Yaser... Sınırsız,sınıfsız,sömürüsüz bir dünya için Cepheden cepheye koşansın Barış için yanıp tutuşansın Çünkü Sen Berivan'sın.
iltifatın için tşk ederim..=) valla hiçbir yere gitmedim..evdeyim bol bol kitap okuyorum,arada bir de ders çalışıyorum o kadar..
sen de iyisindir umarım.?.
Ben de iyiyim ne olsun işte, uğraşıyoruz kendi halimizde...
Bir türlü gezmeye de fırsat bulamadık, sıcaktan çatlıyoruz
Ayrıca şiir de çok güzel, emeğine sağlık.