Teşekkür ederim, beğendiğine sevindim. Bi yanlış anlamaya mahal vermemek için şunu da belirteyim istedim: yukarıdaki şiirin yazarı ben değilim,ben sadece burda paylaştım. Yazarının adını bulamadım...
Emeğine sağlık dediğimden dolayı şiiri senin yazdığını düşündüğümü sandın galiba.Ama öyle düşünmüyodum zaten.
Rica ederim, ben öyle düşünüyorsun demek istemedim.Sadece öyle düşündürecek bir izlenim olmasın diye öyle yazdım. Bu sayfayı okuyup da e-mail yoluyla bana görüşlerini bildiren kullanıcılar da var, onları da hesaba kattımdı...
Büyü de baban sana, büyü de büyü
Acılar alacak, yokluklar alacak büyüde baban sana
Baskılar işkenceler, kelepçeler, gözaltılar, zindanlar alacak
Acılar alacak, yokluklar alacak büyü de baban sana
Büyü de baban sana,büyü de büyü
Büyüyüp de on yedine geldiğinde Baban sana idamlar alacak
Acı çekmek özgürlükse Özgürüz ikimiz de O yuvasız çalıkuşu Bense kafeste kanarya O dolaşmış daldan dala Savurmuş yüreğini Ben bölmüşüm yüreğimi Başkaldıran dizelere Aramakmış oysa sevmek Özlemekmiş oysa sevmek Bulup bulup yitirmekmiş Düşsel bir oyuncağı Yalanmış hepsi yalan Yalanmış hepsi yalan Sevmek diye bir şey varmış Sevmek diye bir şey yokmuş Acı çektim günlerce Acı çektim susarak Şu kısacık konuklukta Deprem kargaşasında Yaşadım birkaç bin yıl Acılara tutunarak Acı çekmek özgürlükse Özgürüz ikimiz de Acılardan arta kalan İşte bu bakışlarmış Buğu diye gözlerimde Gün batımı bulutlarmış
Ahmet KAYA
Konu Arkeolog tarafından (30/03/10 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir..