Son yaprakta SEN
Sarı bir sonbahar yaşıyor kalbim Tüm güzelliği ile Rüzgar, geçmişim arasında dolaşıyor Garip bir fısıltıyla Sararmış yapraklar gibi düşürüyor anılar Bir biri üzerine Her birinde Bir yaşanmışlık, bir veda Her birinde Ben Düşen son yaprakta da Sen Bir gün Bulunduğun şehirde Sonbaharı yaşarken bir tanem Olur da aklına düşersem Tenimi özlerse ellerin Minik bir yaprak al Usulca dokun Dikkat et incinmesin Ben O yapraktayım Ve bir gün Usulca perdeni havalandırırsa Rüzgar Sakın kapatma camını Bırak girsin odana Dokunsun dudaklarına Saçlarına Minik sarı bir yaprağı Bıraksın yanındaki Yastığa Ve Bir anıyı yaşatsın Hem sana Hem de Bana...
Bir tek şeyi unutma!
Seni sevdim ben.
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim.
Bugün sardunyalarım da açmadı
Belki de küskün renklere
Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım
Sensiz soluyorum anlayacağın
Mavi mavi ölüyorum
Duyuyor musun, orada mısın,
Var mısın, yok musun?
Bir tek şeyi unutma!
Seni sevdim ben.
Yanarak, yıkılarak
Aklıma her geldiğinde ağlayarak....
------------------------------
Sen !
Uykusuzluk nedir bilirmisin? Tırnaklarınla yastığını parçaladınmı? Gözlerini tavana dikip, düşündüğün oldumu bütün gece? Ve bütün bir gün, belki gelir ümidiyle bekledinmi hiç? Gelmeyince, seni aramayınca, ölesiye ağladınmı? Sonra çekilip en kuytusuna yalnızlıkların, dev bir ağacın altında ölmeyi, bir teselli aramayı ,ıssız parklarda, tenha sokaklarda, deli divane yollara düşüp, yaşlanmış bir köpek gibi, eskimiş bir gömlek gibi, atılmış hissettiğin oldumu? Sevmekten, günler, geceler boyunca yürümekten, yüreğin hiç yoruldumu? Sen ! yalnızlığın acısını bilirmisin? Unutulmak bir hançer gibi saplandımı sırtına? İçinde kıskançlığın zehirli çiçekleri açtımı? Bütün gururunu çiğneyip, sevdiğinin geçtiği yollarda, bastığı toprakları eğilip öptünmü? Sen ! Çaresizlik nedir bilirmisin? Sen ! Yokluk nedir gördünmü? Yanan başını duvarlara vurup, parçalamak geldimi içinden? Sen !
Kimsin sen? Yaşamak isteyipte yaşayamadığım umutlarımsın Farkında olmadan yıllardır beklediğimsin belki de Kimsin sen? Sen benim sevdiğimsin Sevdiğimi söyleyebildiğimsin
Çözülmeyen düğüm,
Kanıtlanamayan suçlar gibi sensizlik...
Yetmiyor yaşamaya,
Bi ben bi de sensizlik...
Nedenini bilmiyorum,ama;
Çok koyuyor bugün,bu gece bu bilinmezlik!
SENSİN bana; Yaşama sevincini veren, sevmesini öğreten, Aniden, hiç olmadık anda Güzel bir şarkı söyleten, Dalıpta hayal kurduran, Yüce Allah’a sonsuz dualar ettiren, Beni hırslı yapan sonrada korkutan,
SENSİN; İlk ve son umudum, Özlem duyduğum, bağlandığım, Uğruna öldüğüm…