elveda deyip durma sinirleniyorum artık...............gidersen seni çokk özlicez, hep bi yanımız EKSİK olcak ama sevgisimiz hep diri kalcak...daha da artıcak...Allah hem sana hemde bize yardım etsin çünkü uzun bi süre hatta hiçç buna alışamıcaz...seni ÇOKKK ÖZLİCEMMMMMMMMM.... suşimmmm benimmmm....
kolere nereye gidiyorsun yaa inan özleycem senii arkadaşımmm tekirdağ buralara benzemiyorr dikkatli ol hakkım war sa helal olsunn bak şimdii gerçekten üzüldüm yaa özletme kendinii bizee bii haber werrrr şaırdım yaa sensizzz forumda bişeyler eksik olacakkk formumuzun almanya temsilcisi şimdii oldun mu tekirdağlı yaaaaaa ne işin war ordaa şaşırdımm wallahhh tekirdağğ' a gittim ya güzel değil oralarr ya hele buralaraa çok uzak suyu na alışamayacann keşan da uzun süre kaldımm neysee inan çok özleyeceğiz seniii kendine iyii bakkk unutma bizleriiiiiiiii
kolere nereye gidiyorsun yaa inan özleycem senii arkadaşımmm tekirdağ buralara benzemiyorr dikkatli ol hakkım war sa helal olsunn bak şimdii gerçekten üzüldüm yaa özletme kendinii bizee bii haber werrrr şaırdım yaa sensizzz forumda bişeyler eksik olacakkk formumuzun almanya temsilcisi şimdii oldun mu tekirdağlı yaaaaaa ne işin war ordaa şaşırdımm wallahhh tekirdağğ' a gittim ya güzel değil oralarr ya hele buralaraa çok uzak suyu na alışamayacann keşan da uzun süre kaldımm neysee inan çok özleyeceğiz seniii kendine iyii bakkk unutma bizleriiiiiiiii
keşanda kalmışın be arkadaş bide tekirdağ merkez yada sahil taraflarına bak düşünceni değiştiriceğinden eminim..
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...