valla konulara japon kalmadım ama dersleri geçersem süper olur onun dışında bulantılar falangünlük hayatım baya zorlaştı burada açamayacağım bazı terslikler var hafta içide hastanedeyim
bu nedenle....
nasıl olacak bilemiyorum annelik çok zor çok...........
amaaaaaaaan cnm neyse şu günleri bi atlatırsam geçecek nede olsa insanız işte en ufak sorunlar bile yıldırıyor bazen düşeriz elbet ama ayağa kalkmasını bilmeliyiz şahsiyetimiz için bizi sevenler için ayakta durmalıyız.Son güne kadar inadıklarımızın uğruna sabır savaş zafer
cnm iyi dileklerin için çok tşk ederim
yarın hastanedetim artık bakalım haberler iyimi kötümü olacak akşam uğrarım inş foruma iyi olursam tabiikidua et bebek olurmu
çok tşk bi tanem Allah en hayırlısıyla sanada nasip etsin yüce Allah ım senide sevdiklerinide kousun benimle paylaştığın için minettarım cnm seni çok seviyoruz
Alıntı:
DERİN´isimli üyeden Alıntı
dualarım seninle canımmmmmm bekliyorum seni ve bebişini ikinizide korusun güzel allahım
bende seni çok seviyorum canım evdesin artık demekki görüşürüz akşam umarım akşam işim çıktı çıkmak zorunda kaldım seni bekliyicektim nasip olmadı neyse akşam artık görüşürüz kendine iyi bak m!gromannelerin en şekeri