Uff, daha guzel olur Ki..
o firin tepsisinin uzerne yapisan kitir kitir nar gibi pismis parcaciklari olur ya..tahta kasikla siyirip yerim ..
yani beyaz etindense o senin dedigin kara mara yerleri..
Mmmmm.. yanina bide bol Limonlu yesil salata..
uff.. iki gundur acikmisim ben ya
masaya fazladan bi tabak bırakın bi baktın bende gelirim.. kapı çalınca de anne dilencinin biri gelmiş çok acıkmış o da bizimle yiyebilirmi die.. annende tabiki kabul eder belki beni çok sever oğlu olarak eve alır hiç gitmem artık ordan başına bela olurum.. herşeyi paylaşmak zorunda kalırsın benimle. kötü kardeşcilik oynuyucam seninle.. neti de elinden alırım sen öle ağlar durursun anne bu gıcık neti bana vermiyo die..
umuT nerdesin yine biTTin , nerelere giTTin , ben seni göremeden...
Net demisken baK cok net oLcam ben sevmem oyle saka yada bloflari..
yoK oyle yasak masak.. bi eve bi kiskanc hatta bi dengesiz yeter..
klavyemede kimse dokunamass. sen git abimin laptopna karis banne..
hadi ordan.. vallaha odana sahip çıkıcam.. sen mutfakda yatarsın artık.. herşeyin benim olucak ağlar zırla yerinde artık.. oh oh canıma değsin o çok sevdiğin klavyen varya onuda gıcıklık olsun die gözünün önünde cola dökücem üstüne bozulsun..
BİRİCİĞİM... Sesinin kanatları taşısın seni bana.... Sihirli sesinin kanatlarında süzülmek istiyorum bir anda bulunduğum yerden. Sesinin kanatlarında aşmak istiyorum uçsuz bucaksız bozkırları. Altımdan geçmeli kentlerin siluetleri birbiri ardından. Hiçbirini hatırlamamalıyım, sana ulaşana dek.. Ezberlediğim tek adres, sesinin yaşadığı yer olmalı sevgilim.... Buğday başaklarının hemen üzerlerinde uçmalıyım bir süre. Güneşi bağrına basan ay çiçek tarlalarından geçmeliyim sessizce.. bir o kadar da uçarcasına, umutla gelmeliyim sana, özlemlerin yüreğimi sarsmalı kilometreleri bir bir bırakırken ardımda.. Sonra yeniden çıkarmalısın beni yükseklere. Kartallara bile meydan okumalıyım sesinden aldığım güçle... Onlardan daha hızlı çullanmalıyım bizi ayıran her şeyin üzerine. Yanık bozkır türküleri dinlemeliyim, bana kanat olup güneşlere yaklaştıran sesinden.... Bırak bu kez hüzne yer olmasın sesinde... Her tonunu sevince, her tonunu özleme ayır sevgilim.. Kavuşmaların türküsünü mırıldan kulağıma. Çöllerde susamış bir derviş gibi çağır beni pınarlarına. Özleminin büyüklüğünü beni sararak anlatsın sesinin kanatları... Sevinçten gözlerim yaşarmalı, güneşlere yaklaştığım anlarda... Ayrılığın yakan hüznününü, kavuşmalarla çıkarmalıyım dünyamdan da. Ama yoruldum artık sevgili.... Dayanamam, zor oluyor uzun yolculuklar. Kısacık olurdu hep yolculuklarım seni tanımadan önce. İndir beni sesinin kanatlarından... Güneşleri getirdim sana, hala boynunu bükmedi topladığım papatyalar... Buğday başaklarının kokusunu taşıyorum, bozkıra hayat veren... Ayçiçekleri topladım senin için, bilmediğim tarlalardan... Sımsıkı sarılmalıyız artık.. \"Özlemlerden yeni bir sevda yaratmalıyız şimdi. Bir bütün yaratmalıyız seninle; içinde ne senden ne de benden hiç birşey taşımayan... Özgürlüklere bile meydan okumalı, ona bile bağlamaktan vazgeçmeliyiz sevdamızı...\" Ayrılacaksak eğer bir kez daha, önce söz vermeliyiz kavuşmak için. Artık öğrendim ayrılıkların, güneşlerden de yakıcı olduğunu. Meğer büyükmüş ayrılıklar, zamansız ölümlerden bile.... seni seviyorum..seni seviyorum..seni seviyorum....