bundan tam 1 ay once ordan ayrıldım serhan astgmnıde ıskenderıde ıyı tanıyorum ondersert karakolundada gorev yapmak gercekten her turk gencıne nasıp olmaz neysekı ıskenderın azkaldımutlaka slmlarımı ıletın....DEPOCU TURGAY
haklısınız orda asker olmak herkeze nasip olmaz siz hayırlısıyla bitrimişsiniz inşallah iskender de bitirip 25 gün sonra yanımızda slmını tabiki iletirim
Önceki yorumlarıda okursanız göreceksinizki Başkale tarafı askerlik için rahat bir yerdir. Orda terör olaylarına fazla rastlanmaz. Erkek arkadaşınızın rahat bir askerlik yapacağına inanın Hatta gelirken kendi arabasıyla gelirse şaşırmayın
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
merhaba ben ordan 6 ay önce çavuştum orda ve 6 aydır teskere almışım inan orası çok güzel ve emniyetli yer bir de kardeşinizin ismini söyleyin benim orada hala arkadaşlarım var ona yardım cı olurlar saygılarımla yada en üst devrelere benim slm mı sölesin yani salih çavuşuın slmı varmış desinler her türlü yardıncı olurlar
rabbim hepsini korusun inş kendi muhafazasına alsın canım kardeşim orda
günler onlar için o kadar zor geçiyo ki anlatmazlar
biz rahat uykumuzda yken şükür etmiyoruz hep isyan hep isyan ogaripler ne yapsın dilerim kardeşlerimiz darlık yüzü görmesinler.ne olur dua edelim sağ salim gelsinler .........inş barış olur da anaların ciğer i yanmazz