geçmişten gelen bir fikirdi. 2003'ten beri adres bizdeydi. ama gerçekleştirmek askerde nasip oldu. askerde iken [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] anasayfasını ve kodlarını yazdım (Eylül, Ekim 2006). Aralık 2006'da yayınladık. Daha sonra (Şubat 2007'de) forumu kurduk.
kesinlikle öyle. dışarda gördüğünüz herhangi bir görüntüden etkilenerek tasarım yapmak en büyük zevklerden. tasarımlarıma şahit olan arkadaşlar bizzat bilirler. örnek verecek olursak, şirketim için yaptığım bir yazılımda renk olarak arkadaşımın bahçesindeki çiçek renklerini kullanmıştım. fotoğraflarını çekerek tam renk kullanmıştım. ilginçtir duyduğunuz şeyleri de tasarıma yansıtabilirsiniz. sessiz bir ortamda daha sade, daha basit tasarımlar yapabiliyorsunuz. ama sesli, gürültülü ortamda daha yoğun, daha karmaşık tasarımlar yapabiliyorsunuz. tasarımda tüm etkenler etkili oluyor.
yerine göre değişir. kişi eğer empatiyi biliyorsa zaten empati kendisine karşı kullanılacaktır ve eğer kişi fenemolojik alanıma (dünyaya bakış açım) giriyorsa elbette empati olmalıdır ki vardırda.. Önemli olan onun yerine kendimi koyup düşünce, algılama ve duygu dünyasını algılamamdır. Yoksa ona hak vermem önemli değil. Önemli olan onun gibi düşünebilmemdir. yukarıdaki kriterler sağlanmışsa eğer empatinin hayatımda olduğunu düşünüyorum..