Sevgili gardaşım bu konuda anlaşılan yeteneklisin katkılarını sunarsan daha iyi olacaktır .Tabiki yönetici arkadaşlarda kabul ederse eminimki onlarda sizin gibi yetenekli arkedaşların destegini bekliyordur zaten epey bir katkınız söz konusu. yardımlarınızın devamını bekleriz. sevgiler ve slm lar
gerçekten güzel oldu... fakat normal siteye üyelik olmazsa daha ii olur bence...anasayfa üyelik gerektirmesin ki! foruma dh kolay ulaşılsın...ee tabi bu yine sizin bileceiniz iş... Ayrıca van.gen.tr forum linki anasayfada çoq köşede kalmış... dh üstlerde, herkesin görebileceği bi yerlerde ve ayrıca dh canlı butonlarla oluşturulursa daha ii olur... bu çalışmayla gidersek van.gen.tr yii çoq ii yerlere taşıacaımıza inanıorum... fikirlerinizi bekliorum...
Zaten şu anda site yenileme aşamasında. Pazar günü muhemar arkadaşımla beraber (gerçi o tek yaptı ) siteyi yenilemeye başladık. Anasayfayı düzenledik ve en kısa zamada yayınlayacaz. Gerçektende dediğin gibi sitede yaptığınız paylaşımlarla çok kısa bir sürede büyüyeceğimize inanıyorum.
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
Bencede kapatılması daha ii, "Üyeler Kardeş Olmayanlar Kalleş" Sloganımız olsun
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...