şüphesiz öyle davranmasında günlerce gazzede yaşananlar ve çok huzursuz olduğumuz o sahneler başlıca sebep...ama bi ekonomi toplantısında yapılacak şey değil o kadar güçlü olduğunu sanmıyorum şu anki ekonominin...doğalgaz kesilince halkını kuyrukta beklettirmesinde yine...ayrıca çok çabuk kanıyoruz böyle şeylere hiç kendine prim kazandırdığını düşünmüyoruz bile...!!!
tebrikler... yer yanlıştı demi... aslında bunu evde hanımıyla konuşurken sölemeliydi demi... öle kimse duymamalı... kimse bilmemeliydi tayyibin böle sölediğini...
kısık sesle konuşarak sadece dinleriz ve sadece dinleyen taraf oluruz...
dışa bağımlıyız demi ekonomi platformu demi...
AYAKTA ölmek DİZÜSTÜ sürünmek iyidir...
Alıntı:
R4P-M4ST3R´isimli üyeden Alıntı
Walla Ben Bunun Seçim Sloganı Olarak Buldum Ama Bu Konular Bizim gibileri aşar Büyük Oyunlar Dönüyor...
gece gece(02:14) güldürdün beni helal olsun
tayyip ne yapsa garibanım seçim için diyor... şimdi kalksa kendin öldürse yine seçimler derler valla...
ßæ
__________________ qüLün héP qüLDükLérime... sıkıySa öLün bakaLım... héR güN öLDükLérime...
asıl tebrik senin hakkın....
Bu cümlelerden böle bişi çıkarmakta bi nevi başarı sayılır...otursun da eşine mi anlatsın dedik sanki...kim olsa böyle duygusal davranır ama o bi başbakan ve bunun farkında olması gerekirdi...eminim seçim öncesi bi dönemde gerçekleşmemiş bi durum olsaydı bu, o hiç de böyle bi tepki vermeyecekti.ama kahretsin seçimler insanı bu kadar cesur(!!!!) yapabiliyor...nese uzatacak değilim...herkes fikrinde hürdür....
taner Sana Bişey diyecem Gülmek Herkesin Hakkı Ama Şunuda Unutma Eğer Ordaki Tavır Doğruysa Ben Tayyibi Tebrik Ederim Bana Göre Tüm Cümleleri Baştan Aşağıya Seçim Sloganı Biliyorlarki Türkiyedeki İnsanlar %98 i Evet Gazze Katliamına Karşı Çıkıyor Ve Tayyip de Buna Karşın Öyle Hareketler Yaptı Daha 2 Ay önce İsrail Yetkilileriyle Masaya Oturan tayyip Şuanda Karşı Çıkıyor Biraz Empati Kursan Dediklerimin Mantığını İyice Kavrayabilirsin Hadi Diyelimki Bunca Zamandır filistinde O kadar Katliam Yapan siyonist İsrail Köp**leri Şuanda Türkiyeyle ters Düşmemek için Diplomasi Girişimlerini Sürdürüyor Neden Çünkü Türkiye Olmadan İsrail Orda Bir hiçtir Ama Türkiye Olduğu için İsrail Orta Doğuyu Kan gölüne çevirmiş Ve Bunlarıda Geçtik Sana Tek Şey Diyorum İsrail Neden Pilotlarını Tayyip Zamanında Türkiyede eğitiyor Bunlara Bi Cevabın İnş Olur Selametle..