ato--- birincisi rap_switch değil raps_witch rap cadısı demek. benim nickim seni ilgilendirmez. bu konu üzerinde çok tartışmak istemiyorum çünkü görülene göre senden kro yok alemde . bu arada yöneticilerden imza için özür dilerim daha dikkatli olmaya çalışırım.
bak güzel kardeşim sen yazıyı başka tarafınla okumuşsun kuro kürtçe bir kelimedir kro demek istemedim ben sana bu 1. 2.si ben sana ismini de söylersen iyi olur demek istedim orjinal adın ne dedim yani nüfus cüzdanında raps witch mi yaziyor ? bu arada sen zaten ilk olarak imzanla ikinci olarak da tanımadıgın biri hakkında yaptıgın güzel olmayan yorumla kaliteni gösterdin...tamam mı aslanım ?ayrıca konuşmalarına dikkat et...
Konu ato--- tarafından (06/08/07 Saat 21:09 ) değiştirilmiştir..
bak kardeşim ben kürtçe bilmiyorum. sende ana dilimiz türkçeyle şunu ifade etseydin anlardım ok. sen seviyeli konuşursan bende uygun olanı yaparım ok. uzatmayalım.
Arkadaşlar burası tanışma alanı. Tartışma alanı değil. Konuyu açık bırakıyorum ama tartışma uzarsa kapatırım. Lütfen daha ılımlı olun birbirinize karşı.
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
Üyeye Bela gelmez Admin Kızmadıkça,Admin Sinirlenmez Üye Azmadıkça
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...