Arkadaşım sen paylaş biz senin paylaşımlarına göre sana yetki verelim...
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
Arkadaşlar konusundakendime son derece güveniyorum birincisiyirmi yıldır vandayım.ikincisi van kütüğü dahil van kültürü hakkında yazılmış birçokkitabı okudum.üçüncüsü van'da birçok gezi grubuna katıldım(girip çıkmadığım delik yoktur)..... son olarak van da iyi bağlantılarım vardır herşeyden haberdarımdır.
kendimi övmüş gibi oldum ama bu iş için uygun olduğumu düşünüyorum...
Arkadaşlar van konusunda kendime son derece güveniyorum. birincisi yirmi yıldır vandayım.ikincisi van kütüğü dahil van kültürü hakkında yazılmış birçok kitabı okudum.üçüncüsü van'da birçok gezi grubuna katıldım(girip çıkmadığım delik yoktur)..... son olarak van da iyi bağlantılarım vardır herşeyden haberdarımdır.
kendimi övmüş gibi oldum ama bu iş için uygun olduğumu düşünüyorum...
[/quote]
Bilgilerini söyleyerek değilde paylaşarak göstersen daha iyi olur bence. Paylaşım yapmadan sende takdir edersinki yönetici olmak doğru değil. Paylaşımın doğrultusunda mod veya süper mod olabilirsin
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Tabii haklısın. Peki şu sıralar istediğin özel bir araştırma konusu varmı??
Araştırma konusu değilde elimizde Vanla ilgili olan her türlü şeyi paylaşabilirsin forum içinde.İlçeleri, Vanla ilgili resimler vb. herşeyi paylaşabilirsin....
Üyeye Bela gelmez Admin Kızmadıkça,Admin Sinirlenmez Üye Azmadıkça