yav firari senin isteyip istememen önemli değilki devlety mecbur kılıyor ya gelek ya gelece başka alternatif yok bayn olduğu için dahada zor oluyor erkekler için sorun yok
yav firari senin isteyip istememen önemli değilki devlety mecbur kılıyor ya gelek ya gelece başka alternatif yok bayn olduğu için dahada zor oluyor erkekler için sorun yok
şunu söylüyeyim ömründe görmediği rahatlığı görür o kadar diyorum maaşı da batıya göre iyi burda hayat daha ucuz en azından olanaklar daha fazla diğer doğu illerine göre eeeee güzel de memleket daha ne istiyor ki hiç düşünmesin diyorum....
bilgilerin için tşkler evet eniştemde van yüzüncü yıl ünüversitesinde okumuş vanın güzel olduğunu söylüyor ya arkadaşım gelirse hani yardımcı olursunuz herhalde eee bi zahmet
onlar polis bize bırakmazlar yardımı hemen himayelerine alırlar bize gerek kalmaz yani malum biz halkız.. ama yinede şunu bütün kalbimle söylüyorum ki sen olmasan bile olaki denk gelirsem kim olursa olsun yardımcı olurum yani, kaldı ki sen söyleyince başka olur tabi.... hiç sorun değil inan gelebilir misafir de edebiliriz icabında....buyursun gelsin....
vay vay vaaaaay işte bu bu yaaa yazdıklarını gönülden yazdığına inanıyorum teşekür ediyorum ama şuna inanki polisliği seçmiş olabilir ama ama çok farklı bi arkadaş onun orda en büyük sıkıntısı ilk etapta ev konusu daha sonra kendisi oranın halkıyla içiçe olur tabi güvene bildiğine vanda olan iki arkadaşımız var belki ilk etapta onlarla görüşebilir tabi senide listeye aldık
ben ya varım ya yok öyle listeye aldık ne bu domates mi seçiyorsun.... ev zaten öyle her mahallede oturamaz polislerin kaldığı mahalleler ve yerler var.. orda kalırlar yani öyle bizim al sana ev dediğimiz yerde kalamazlar malum ohal bölgesi.......
aşkolsun listeye aldık dememe kızdınmı şaka yaptım be öylesine söyledim bak üzülürüm sonra.. yok artık daha neler be istediği yerde kalır kimi ne ilgilendirir yaaa polis mahalleside ne demek yok her yerde oturamazmış belena kampındasmı
ya buraları bilmiyorusun öyle yani polisler her mahallede kalmıyorlar zaten çoğu polis siteleri var orda kalıyorlar.... o yüzden dedim yani neyse uzatmayalım fazla.......