Ah bu avatarı yorumlayan Sezen Cumhur Önal olacaktı ki neyse...
Bu avatarın milyonlarca yorumu yapılabilir ama bunları yazmaya ne klavye dayanır ne parmak...
Başta ihanet olmak üzere, içinde hasret, özlem, kin, nefret, acı, umut ,intikam, son, hayal kırıklığı v.s duyguları barındıran yaşananlardan yorulmuş bir aşkı temsil ediyor. off off offf.....
Dilerim o karalar bağlamış kalbin cennetin rengine bürünür ve herşey gönlünce olur...
Ah bu avatarı yorumlayan Sezen Cumhur Önal olacaktı ki neyse...
Bu avatarın milyonlarca yorumu yapılabilir ama bunları yazmaya ne klavye dayanır ne parmak...
Başta ihanet olmak üzere, içinde hasret, özlem, kin, nefret, acı, umut ,intikam, son, hayal kırıklığı v.s duyguları barındıran yaşananlardan yorulmuş bir aşkı temsil ediyor. off off offf.....
Dilerim o karalar bağlamış kalbin cennetin rengine bürünür ve herşey gönlünce olur...
Way be awatarımın bu kadar anlam yüklü olduğunu bilmiyordum. İYi dileklerin için çok teşekkür ederim.İnşallah seninde herşey gönlünce olur.
Çıkmaz duygu ve düşünceler içerisinde olan hayattan vazgeçmiş bi awatar.
iyi dileklerime karşılık hayattan bezdiren yorumun için tşkler )
Sadece çocukluğum tren rayları arasında geçti diye bu avatarı
tercih ettim böyle karamsarlığı temsil ettiğini bilmiyordum,
Ben daha çok hani tren, istasyon ayrılık v.s.. ayrılığa dökülen göz yaşları ve yine hasrete son verilen o insanların yüzündeki mutluluk ifadesine daha çocuk yaşta tanıklık etmiş bir çocuğun hikayesine eş bir görüntü barındıran bir avatar olduğu için böyle bi avatarı tercih ettim ama öyle değilmiş yorumunu okurkan dikkat ettimde hakikaten hayattan bezmiş görüntü sezdiren bi çocuktan başka bişey değil ))
hemen yeni bi avatar bakmalıyım )
Ayrılığa dökülen göz yaşları ve yine hasrete son verilen o insanların yüzündeki mutluluk ifadesine daha çocuk yaşta tanıklık etmiş bir çocuğun hikayesine eş bir görüntü barındıran bir avatar...
ßæ
__________________ qüLün héP qüLDükLérime... sıkıySa öLün bakaLım... héR güN öLDükLérime...