Bu az biliorum ama napayım yazın calısmak zor qeLio =/
zor mu geliyo sn onada şükret zor bnn yannda hiç bişey (herkes eğlenrken snn oturup ders çalşmn çok kötü oluyo)helede yazn...... insan deliriyo be (ama snnda ödülü iiii oluyo yani bnm içn olmadı da snn içn ii olur inşalllah)
Bir gün olsun kapım çalıp halim nedir sordun mu ki
Çek ellerini ellerimden çek gözlerini gözlerimden
Bunca yıllardır yokluğundan alıştım ben yalnızlığa
İçimde bir çok şey kırıldı çok geç artık dönme bana
Hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana
Hayır hayır gözyaşına da hayır inanmıyorum sana
Hayır hayır yüzbin kere hayır acı çektirme bana
Hayır hayır yüzbin kere hayır inanmıyorum sana
Sen hiçbir zaman dost olmadın
Hiçbir zaman destek olmadın
Yıllarca hep sustum ama bir tek şey istiyorum senden
Onurlu bir yabancı gibi lütfen artık çık git bu evden
Hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana
Hayır hayır gözyaşına da hayır inanmıyorum sana
Hayır hayır yüzbin kere hayır acı çektirme bana
Hayır hayır yüzbin kere hayır inanmıyorum sana
zor mu geliyo sn onada şükret zor bnn yannda hiç bişey (herkes eğlenrken snn oturup ders çalşmn çok kötü oluyo)helede yazn...... insan deliriyo be (ama snnda ödülü iiii oluyo yani bnm içn olmadı da snn içn ii olur inşalllah)
Evet cidden kötü oluyoo ama bu sene katlanmak zorundayım üni'ye kapağı attım mı tmmdır kimse uraşamaz artık benlee sonra ben tatil yaparım millet çalışır [kazanırsam tabii(inşAllah..) =)]
in$allah yaa iyi olur sonuc .. calısmassam kazanmasam tmmda çalışıpda kazanamamak cok dokunur bana =/
Çek ellerini ellerimden çek gözlerini gözlerimden Bunca yıllardır yokluğundan alıştım ben yalnızlığa İçimde bir çok şey kırıldı çok geç artık dönme bana
Hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana Hayır hayır gözyaşına da hayır inanmıyorum sana Hayır hayır yüzbin kere hayır acı çektirme bana Hayır hayır yüzbin kere hayır inanmıyorum sana
Sen hiçbir zaman dost olmadın Hiçbir zaman destek olmadın Yıllarca hep sustum ama bir tek şey istiyorum senden Onurlu bir yabancı gibi lütfen artık çık git bu evden
Hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana Hayır hayır gözyaşına da hayır inanmıyorum sana Hayır hayır yüzbin kere hayır acı çektirme bana Hayır hayır yüzbin kere hayır inanmıyorum sana
ne yaptm da şimdi bu kadar beduuua ediyon
sn çalş gerisi allaha kalmş sn elnden geleni yap yeterki