EY GAZZZEEEE
Bilirmisiniz acligi susuzlugu caresizligi yoklugu yoksullugu ?
Bilirmisiniz o keskin kis gecelerinin sogugun sanki bir mizrak gibi,
Elbiselerinizi delerek bir kirbac gibi bedeninizi onulmaz acilara koydugunu,
Bilirmisiniz ? dogunu ve batinin kuzeyin ve güneyin agir agir üzerinize abandigini
Ve betondan duvarlarin cebecevre etrafinizi kusattigini,
Bilirmisiniz acliktan topraga veririken cocuklarinizi , yüreginizin onca feryatlarinin kimsenin duymadigini?
Bilirmisiniz PEYGAMBERI (S.A.V),arkadaslarini ve ambargoyu?
Bilirmisiniz karinlarina tas baglayan ama yilmayan yürekleri?
Her bir cigerlerinin kaybettiklerinde oerlerki…:
negüzel dost o negüzel vekildir…!
Diyen Erlerini?
Nerede EY KARDESLERIM?
NEREDE EY ! insanlar,insanliga sahib cikanlar?
NEREDE EY ! Müslümanlar ve hidayet yolunda sabredenler ?
GAZZE – REBEZE nasil bir yer bilirmisiniz?
Sizinde etrafinizda kan sizan duvarlar o hain o acimasiz duvarlar varmidir?
Kusatma altindadir GAZZE…!
Yok yanlis sözledim kusatma altindadir insanlik !
Bir yanda kanli eller biryanda dost bilinen yüzler
Nasilda onurla devam ediyor nasilda onunrlu bir durus sergiliyor GAZZE
Yürekleri ellerinde cocuklar, anneler babalar , hala direniyor ve direnmenin nemenem oldugunu gösteriyor tüm dunyaya
Kusatilirken en acimasiz zulumlerle arza bir bomba gibi düsüyor dillerindeki o ezgi…:
Birruh bidem nefdike ye aksa
Ey direnis !Ey susuz dudaklarin destani..!
Ey aciyi,katliami,acligi,susuzlugu,tastan duvarlari eriten sehir !
Ey cihadi kusanan kutlu sehir !
Ey GAZZEEE
YÜREGİMİN ACİYAN YANIIIII …!
Dünya yeniden karanlıklarda,
yeniden çocuklar gömülüyor toprağa,
zulüm zincirlerinden boşaldı yeniden, dört bir yanda ateş yanıyor,
insan olabilenler utanır oldu insanlıklarından ve bütün bir alem şaşkın rehbersiz seni bekliyor,,,
Ey Kutlu Peygamber Neredesin???
Konu kuzen bahar tarafından (03/02/09 Saat 15:48 ) değiştirilmiştir..
arkadaşlar açmış olduğunuz bu yardım konusu için emeği geçen tüm arkadaşlara tşkler..
bizlerde çevremizle birlikte elimizden geleni yapmaya gayret edicaz
ama şunu belirtmek istiyorum tabi altını çizerek söylemek isterimki biz site üyelerininde fikirleri alınmalıydı..
Örneğin bn şöyle bi öneride bulunurdum bence telefondan mesaj olayı uygulana bilirdi
tabiki sizin fikrinizede saygı duyuyorum
arkadaşlar açmış olduğunuz bu yardım konusu için emeği geçen tüm arkadaşlara tşkler..
bizlerde çevremizle birlikte elimizden geleni yapmaya gayret edicaz
ama şunu belirtmek istiyorum tabi altını çizerek söylemek isterimki biz site üyelerininde fikirleri alınmalıydı..
Örneğin bn şöyle bi öneride bulunurdum bence telefondan mesaj olayı uygulana bilirdi
tabiki sizin fikrinizede saygı duyuyorum
Öncelikle tüm arkadaşlarımıza duyarlı davranışlarından dolayı kendi adıma teşekkür ediyorum. Biz bu sayfayı site yönetimi ve üyelerle ortak olarak açtık İsmini PALESTINE yani Filistinin uluslararası olan ismini kullandık. Burada tek amacımız ALLAH rızasıdır. Ama şunu belirtmek isterimki bu sayfa kesinlikle kişisel değil tüm forum ailesinin ortak paydasıdır.Elbetteki tüm üyelerinde görüş ve önerilerine yer verilecektir.Telefon dan mesaj sistemi nasıl oluyor tam olarak bilmiyoruz inş. gerekli araştırmaları yapıp gerekeni yapacağız . Bizim düşüncemiz uzun vadede mazlum kardeşlerimize elimizden ne gelirse belli bir düzen dahilinde yardımcı olmaktır.Göstermiş olduğunuz ilgiye tekrardan teşekkür ederiz. Allah hepimizden razı olsun