meraba zyrec, nasılsın? askere gidiyomuşsun ne diyelim artık hayırlı teskereler... umarım en kısa zamanda tekrar aramıza dönersin
İkili ilişkilerinde yani dostluklarında,arkadaşlıklarında yada aşklarında olmazsa olmaz dediğin değerler nelerdir?
bende röportaj istiyorum rusen abi neler gerekiyor bu is icin
Sıranı beklemen yeterli röportaj için
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
1-Sitenizle ilgili çalışmalar hangi tarihte neyin etkisiyle başladı ve bugüne nasıl geldi? 2-Zyrec boş günlerinde form dışında neler yapar???
Sitemizi kurma amacımız Vanı tanıtmaktı. 2000 veya 2001 yıllarında Muhemar arkadaşımla bu isteği paylaştım ve onunda böyle bir fikrinin olduğunu öğrendim. Bu tarihten itibaren sitemizi oluşturmak için çeşitli denemelerimiz oldu. Araya Muhemar'ın askerliği girince bir müddet askıya almak zorunda kaldık. Askerlik dönüşü daha ciddi bir şekilde işe koyulduk ve bundan tam 1 yıl önce sitemize bugünki halini verdik.
Boş zamanlarımda genelde babama yardım ederim. Bunun dışındaki zamanlarda ise arkadaşlarımla vakit geçiririm.
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
meraba zyrec, nasılsın? askere gidiyomuşsun ne diyelim artık hayırlı teskereler... umarım en kısa zamanda tekrar aramıza dönersin
İkili ilişkilerinde yani dostluklarında,arkadaşlıklarında yada aşklarında olmazsa olmaz dediğin değerler nelerdir?
Çevremde görmek istediğim şey değerdir. Değer vermek herşeyin temel dayanağıdır bence.
abi cok kısa bir süre sonra askere gidiosun.....en cok özleyecegin kişi....?
Aslında özlem öyle bir duyguki en çoğu diye bir şeyi olmuyor. Geride bıraktığım her insanı çok özleyecem. Ama tabiki sesini ve yüzünü hiç unutmayacağım, sevginin en farklısını duyduğum RuYalarımın insanı başta olacak tabi