Bence araştıralım nasıl oluyor öğrenmemiz lazım ben bu aralar çok yoğunum ondan dolayı fırsatım olmadı. bakabilirsen çok iyi olur gelişme olursa haberleşiriz.
slm sayfanızı daha doğrusu sizi ziyaret edip merhabalaşmak istedim
ama sanırım yoksunuz bi çayınızı içip muhabet etmek istedim
neyse burda olduğunuz zaman sohbet ederiz
ayrıca sayfanız hayırlı olsun biraz geç oldu ama mazur görün
slm sayfanızı daha doğrusu sizi ziyaret edip merhabalaşmak istedim
ama sanırım yoksunuz bi çayınızı içip muhabet etmek istedim
neyse burda olduğunuz zaman sohbet ederiz
ayrıca sayfanız hayırlı olsun biraz geç oldu ama mazur görün
Estağfurullah ne demek sefalar getirdiniz.Misafirlerimiz için özel imal ettirdiğimiz semaveri yaktırayım. Yalnız bir sıkıntı var Çay 1 haftaya anca kaynar
bulamdınmı daha büyük bi semaver yoksa bnim çay tiryakisi olduğumun tiyosunumu aldınız napalım bekleriz bayağı bi misafir perversiniz neden derseniz semaverinizden beli oluyor çay olunca heber verin hemen gelirim
bulamdınmı daha büyük bi semaver yoksa bnim çay tiryakisi olduğumun tiyosunumu aldınız napalım bekleriz bayağı bi misafir perversiniz neden derseniz semaverinizden beli oluyor çay olunca heber verin hemen gelirim
ohhhhhh mis gibi semaver çayı teşekkür ederim biz buralarda hasret kaldık semaver çayına.gelirken boş gelmeyeyim dedim poğaca ve kurabiye getirdim çayın yanına.
ohhhhhh mis gibi semaver çayı teşekkür ederim biz buralarda hasret kaldık semaver çayına.gelirken boş gelmeyeyim dedim poğaca ve kurabiye getirdim çayın yanına.
sayfanda çok güzel güle güle kullan.
Ya işte budur. misafirliğe gelen böyle güzel poğaça ve kurabiye getirmeli. Nefis gözüküyorlar. Ellerine sağlık. Çok güzel olmuşlar.Çok teşekkür ediyorum. Her zaman beklerim.