Ellerimden tut götür beniii
Bırakma buralarda yapayalnız
Bırakma nolur beni.
Bırakma buralarda bırakma
Nolur yapayalnız beni.
Umudum sensin tek güvendiğim
Tut ellerimden
Büyüyene dek sürükle götür beni..
Tut ellerimden büyüyene dek sürükle götür beni.
Bu kurtlar sofrasında kalırsam parçalanırım
Büyüyemem ki asla
Biri beynimi yer biri umudumu
Ne olur bırakma beni
Biri hayalimi yer biri gençliğimi
Ne olur harcatma beni
Tut ellerimden götür beni kendimle
Atma nolur ateşe
Tek dayanağımsın tek umudum
Bırakma beni böyle..
Tut ellerimden tut büyüyene
Kendime gelene kadar...
Sen olmazsan nefes bile aldırmazlar
Yaşatmazlar yarına kadar...
Tut ellerimden tut götür beniii
Tut en büyük umudum
Gençliğimi akıt bir su misali
Akıt okyanuslaraaa beni...
Bırakma parçalarlar yok ederler beni
NE OLUR YAŞAT BENİİİİ
NE OLUR YAŞAT BENİİİİ
NE OLUR YAŞAT BENİİİİ....
Elfida´isimli üyeden Alıntı
Ne zaman geldiniz de ne zaman yazdınızŞaşırdım bir anda kliple yüz yüze gelince.. Çok sevdiğim bir şarkıdır.Yüreğinize sağlık.Başarabilsem ben de atacağım ama malesef resim bile gönderemedim
Çekecek çekecek hep pişeceksin… İmtihanı öyle kolay olmayacak aşk yolunun Her adımda bir kez daha bileneceksin.
Yusuf olmak zor çok zor… Her yanışında anlayacak; Yusuf olmak zor diyeceksin.
Sonra aşkın ne zehir olduğunu tadacaksın, Kılıçtan keskinliğini, nankörlüğünü, acizliğini Yolun zindanlara düşecek, edep perdesinin ardında bekleyeceksin.
Beyaza değen siyah temizlenene kadar sürecek bekleyişin. Öyle kolay olmayacak siyahtan arınmak,
Yani seneler sürecek bekleyişin. Kapılara asılacak Yusuf gömleğin, Bakıp bakıp, eğeceksin başını Ama mahcubiyetten değil, yine edepten olacak sakınışın. Ne zamanki sebepler kapısını kapatıp tümden,
Dönünce yüzünü Rahmana bir haber gelecek gaybtan: “Yusuf tertemizdir günahtan” Sultanlığın yolu zindandan geçecek bileceksin…
Dedim ya; Yusuf olmak zor çok zor..
Yusufken sultan olmakta zor Hele Yusuf’un Yakup’u olmak, işte o hepsinden zor…