Evet görüşemiyoruz. Çok şükür ben iyiyim yani iyi sayılırım buna da şükür Siz nasılsınız. Görüşmek dileğiyle Allaha emanet olun
İYİ SAYILIRIM DERKEN.........
YOKSA SOĞUK ALGINLIĞI FALANMI BU ARALAR SALGIN VAR GALİBA..........
BENDE İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR RUTİN SORUNLAR DIŞINDA GÖRÜŞÜRÜZ BİR GÜN İNŞ.
İşe başladım da tabiri caizse başımı kaşıyacak vaktim yok.Siz bol bol ziyaret edin arada ben de uğramaya çalışıyorum ama nafile yetmiyor demek ki. Bir yerlerde birileri tarafından merak edilmek güzel.İlginiz için teşekkürler,paylaşım için de ayrıca Görüşmek dileğiyle Allaha emanet olun.
İşe başladım da tabiri caizse başımı kaşıyacak vaktim yok.Siz bol bol ziyaret edin arada ben de uğramaya çalışıyorum ama nafile yetmiyor demek ki. Bir yerlerde birileri tarafından merak edilmek güzel.İlginiz için teşekkürler,paylaşım için de ayrıca Görüşmek dileğiyle Allaha emanet olun.
Eğer dostluğunuz ışık tutuyorsa hayatınıza tabii ki her zaman bir şeyler paylaşmak istersiniz ve yetmez..........
içimden gelenler bunlar her zamanki gibi.............
Yeni işiniz hayırlı olsun.
Allah sizi korusun...........
Eğer dostluğunuz ışık tutuyorsa hayatınıza tabii ki her zaman bir şeyler paylaşmak istersiniz ve yetmez..........
içimden gelenler bunlar her zamanki gibi.............
Yeni işiniz hayırlı olsun.
Allah sizi korusun...........
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında çaresiz kalması.... Ne kötüdür an kadar yakın bir asır kadar uzak olması... Ve bilir misin ne acıdır insanın bildiğini anlatamaması BEN diyip susması, ...SEN deyip ağlamaklı kalmasıı..!!! -
ben seni çok sevdim canımıniçi..
balon balon uçurdum umutsuzluklarımı..
kor kor yaktım sana içimi..
en çok sen yanım acıyor geceleri..
artık hiçbir gülüş olmuyor yüzüme bu hastalığa düştüm düşeli..
beni gören herkes fısıldaşıyor hakkımda
duyuyorum..
'yaşama ihtimali sadece O'nda BİR'i..