kaç yaşındasın?
hayatta sen en çok mutlu eden şey vaya kımse?
tşk
Merhaba.
Yaşım; Ne çok küçük ne de çok büyük denecek yaştayım.
Hayatta beni en mutlu eden şey; Aslında hayatta beni mutlu eden çok şey ve kimse var. Yaşamak, sevmek, sevilmek, sevdiklerimin yanında olmak... Sevdiklerim, beni sevenler... Ama şöyle bir düşündüğümde bu soruya verebileceğim en iy cevap şu oluyor:
Sevdiklerimin sevindiğini görmek...
İlgin için teşekkür derim. İyi forumlar, iyi paylaşımlar.
Yaşım; Ne çok küçük ne de çok büyük denecek yaştayım.
Hayatta beni en mutlu eden şey; Aslında hayatta beni mutlu eden çok şey ve kimse var. Yaşamak, sevmek, sevilmek, sevdiklerimin yanında olmak... Sevdiklerim, beni sevenler... Ama şöyle bir düşündüğümde bu soruya verebileceğim en iy cevap şu oluyor:
Sevdiklerimin sevindiğini görmek...
İlgin için teşekkür derim. İyi forumlar, iyi paylaşımlar.
Ne okumak isterdim? Taa orta okuldayken ben hep Elektronik Mühendisi olmak isterdim. Yeteneğim vardı bu alana. Daha o zaman bile elektronik cihazlardan çok iyi anlardım. Mesela bir cihazın özelliklerini istediğim şekilde değiştirebiliyordum. Hep bu hayalimi gerçekleştirmek için uğraşırdım. Ama ne yazıkki herşey bazen insanın istediği gibi olmuyor. Yaptığım bir hata yüzünden hayalimi gerçekleştiremedim. Ama Arkeoloji'yi de çok seviyorum. Çok güzel bir meslek. Ama gönlümde hep elektronik mühendisliği yatar. Ve bu hayalimi birgün gerçeğe çevirmek için elimden gelen herşeyi yapacağım.
Umarım yeterli bir cevap olmuştur. İlgine teşekkür ederim. İyi forumlar, iyi paylaşımlar.