Van'a asker olarak gidecek olan arkadaşlar warsa eğer,hiç korkunuz olmasın...Kardeşim Çaldıran ilçesinde askerlik yapıor ve bugün 100'den düştü...Biz ailece ilk oraya gideceğini duyduğumuzda çok üzülmüş,ağlamıştık.orası hakkında ister istemez çok kötü şeyler düşünüyorduk.Sonra bu siteye üye olup arkadaşlardan orası hakkında bilgi almıştık,saolsunlar yardımcı olanlar bizi biraz olsun rahatlatmışlardı... Ama sonra GERÇEKTEN korkularımız,üzüntülerimiz boşa çıktı.(İnşallah böle devam eder.)Çünkü;kardeşim ORADA rahat ASKERLİK YAPTIĞINI söylüyor.(ÇOK SOĞUKMUŞ AMA ALIŞTI ARTIK ŞİKAYET ETMİYOR..)BATIDA BİR YERDE yapsaydım böyle rahat olmazdım diyor,ordaki insanların çok iyi olduğunu, konuksever olduğunu ve Van'ın çok güzel bir şehir olduğunu sölüor.KISACA BEN VAN'DA ASKER OLMAK BİR BAŞKA GÜZEL DİYORUM...BÜTÜN ASKERLERİMİZE HAYIRLI TESKERELER,AİLELERİNEDE SABIRLAR DİLİYORUM...
HarbiDen Bitanecik Bende istanbulluyum Ama Aynı Böle Bi şeqilde Vana qitmek Zorunda kaldım Bende Böle korkmuştum ama şimdi diyomqi keşkem dönmeseydim istanbula her fırsatta gidiyom tatile Bu cumada Gitcem
selam vanlı kardeşlerim bnde van il jand komutanlığında vatani görevimi yerine getireceğim verdiğiniz bilgiler için saolun herkezin hakkında hayırlısı olsun....
25 saati kafandaki bin bir düşünceyle bi şekilde geçirceksin ama korktuun gibi bi yer olmadığını gördüğün zaman rahatlıcaksın şu anda iki kuzenm de asker hepinize HAYIRLI TESKERELER.....
Ama merak ettiğim şey bazı arkadaşlara Van İl Jandarma Komutanlığı benim gibi bazılarınada Van Asayiş Jandarma Komutanlığı çıkmış..
Bunlar sanırım ayrı yerler ama birbirine uzakmı benim gideceğim yere nasıl gidilir uçaktan indiğim zaman şehir merkezi çokmu uzak kalır nerde yemek yenilir vs.. tarzı bi yönlendirme yapabilirseniz çok sevinirim..
şimdiden teşekkürler...