canım arkadaşım hadi artık son iki gün geçmek bilmez vala çifte bayram yapcaktım ama malesef boğazımda kaldı neyse sn gel yeter
gelcam diyipte gelmiyceklere ceza verelim onlar kendini bilirler isim vermeye gerek yok tahmin ettin dımı
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum inan çok üzüldüm ucuz atlatmışsın bence verilmiş bi sadakan varmış umarım bian önce iyleşir ayağa kalkarsın Allahtan şfa diliyorum canım gördüğüm kadarıyla bu sıra hiç misafirin gelmiyor ) neyse bn varımya yeter )
vay bn yokken kimler kimler gelmiş
bu ne güzel süpriz öncelikle sevgili kuzen sni tekrar aramıza görmekten inan çok mutluyum hoş geldin umarım artık görüşürüz
evet canım arkadşım bnim duygu yüklü arkadaşım dilerlerin için tşkler evet sninde dediğin gibi verilmiş bi sadakam varmışki ucuz atlattım dualarına ihtiyacım var canm arkadaşım
çook hoş buldum ve tanıştığımada çook memnun oldum tülincim bende Betül Betüş de diebilirsin aslında paylaşımlarını genelde takip ediyorum tanşmakta bgne kısmetmiş bu arada misafir perverliğin içinde tşk ederim..
__________________ Zalim olanlar, zayıflardır. İnceliği sadece güçlülerden bekleyebilirsiniz.