Karanlığın insanı delirten bir ihtişamı vardır
Yıldızlar aydınlık fikirler gibi havada salkım salkım
Bu gece dağ başları kadar yalnızım
Çiçekler damlıyor gecenin parmaklarından
Dudaklarımda eski bir mektep türküsü
Karanlıkta sana doğru uzanmış ellerim
Gözlerim gözlerini arıyor durmadan
Nerdesin?
Sana beni anımsatacak Kalıcı bir şey olsun istiyorum Bu, ne bir şarkı, Nede bir şiir olsun. Akşamlar olsun örneğin, Karanlıklar olsun dilersen. Yada Akşamlarda, karanlıkta parlayan Milyonlarca yıldız. Senin için hiçbir şey ifade etmiyorsa birisi, Diğeri beni hatırlatırcasına ısrarla başının üstünde parlasın. Yalnız kaldığın zaman bir akşam, Düşünceler ortasında bulduğun an kendini, Başını kaldır gökyüzüne Karanlıklar içinde gözlerin ışıldasın. İşte o zaman, BELKİ BENİDE HATIRLARSIN
... Senin gittiğin gün,biri daha gitti Geriye kalan bir yabancı vardı Üzüldü sadece,yapacak bir şey yoktu Bir yabancının üzüldüğü gibi. Ben sensiz kaldım,ben bensiz kaldım... Geriye kalan bir yabancı vardı Üzüldü senin için,benim için Bir yabancının üzüldüğü gibi Bazen farkına vardım,dağıldım Sonra yeniden bir yabancı gibi üzüldüm... Sensiz yaşanmazdı,yaşamadım. Bu acıya dayanılmazdı,dayanmadım. Geldim seninle,bir yabancıyla kalamazdım Geriye bir yabancı kaldı Bir yabancının üzüldüğü gibi üzüldü Bazen farkına vardım,dağıldım Hepsi biz,hepsi benim Yok,yok olamazdı bu hikaye bizim Böyle değildi bizim hikayemiz, Böyle bitemezdi. Bir yabancının üzüldüğü gibi üzüldüm... Bazen farkına vardım dağıldım.
...
Konu hackoogle tarafından (23/04/09 Saat 11:03 ) değiştirilmiştir..