ablam benim! nasılsın iyi misin? ne var ne yok?görüşmeyeli çok oldu..:/ bu hayırsız kardeşinin çoktandır kontörü yok alma gibi bi niyeti de yok, sen affet küçüğünü olar mı..? çooookkkk özledim sei,en yakın zmanda görüşmek dileğiyle..
öncelikle hoş geldin meleğim evet epeydir görüşemiyordukama tam görüştük ama inan çok memnun oldum görüşmemize senin derslerin önemli olan okul tatile girsin bol bol görüşürüz öptümmmmmmm
selam yaprak nerlerdesin diye soracam ama bende yokum buaralar bi çay içmeye geldim ama sen yoktun neyse gelince içeriz artık......
Gerçek Sevgi...
Sevgiliyi bir beyaz güvercin gibi avuçlarına
alıp okşamak ve yüreğine bastırıp korumaktır.
Ama sevgiliyi daha güzel ufuklar bekliyorsa
onu salıvermektir.
Onun uçsuz , bucaksız gökyüzünde kanat
çırpışlarından sonsuz haz duymaktır.
Onun kendisinden uzaklaşmasına üzülmek değil,
gerçeğe uçmasına,hakikate yaklaşmasına sevinmektir...
"Beni bırakıp nereye gidiyorsun demek değil"
"gittiğin yerlerde dualarımla seni koruyacağım" diyebilmektir..
İstedimki,
kalbinin durduğu yer
kalbimin durduğu yer olsun
vayyy vaaayyyy bn yokken misafirlerim gelmiş özlediğim arkadaşlarım
öncelikle sevgili mattet hoş geldin günaydınlar hoş geldin sefalar getirdin ama ne yazıkki bn yokken gelmişin geleceğini önceden haber versene be arkadaş çay içinde tşkler hadi bugün gelde çaylar senden kekler bnden hadi çabuk gel
ayrıca güzel şiir için tşkler o güzel dizeleri okurken adeta kendimden bişeyler buldummmmmm
eveeet kaçak gökhan söyle bakım nerelerdesin epeydir yoksun
nerelerdesin bi türlü karşılaşamadık nasıl gidiyor bni ziyaretine ayrıca tşklerrr her zaman beklerim
ama bnim olduğum zqaman gelki biraz sohbet edelim görüşürüz k.i.b
Bende bir iadei ziyaret yapayım dedim ama maalesef bu defada sen yoktun.Hazır gelmişken sende yokken mutfağa girdim mutfakta ne var ne yok hepsini yedim. Ama çay içmedim neyse onu da borç hanesine yazalım.
eveeet kaçak gökhan söyle bakım nerelerdesin epeydir yoksun
nerelerdesin bi türlü karşılaşamadık nasıl gidiyor bni ziyaretine ayrıca tşklerrr her zaman beklerim
ama bnim olduğum zqaman gelki biraz sohbet edelim görüşürüz k.i.b
Valla geldim ama gene sen yoksun, sanırım karşılaşmak bize pek nasip olmayacak bu aralar.
Burda herşey şimdilik iyi gidiyor ancak internet hala problemli. Arada bir çalışıyor, internet geldiğinde siz yoksunuz.
yaaaaaa niye hep bn yokken gelirsiniz anlamış değilim afiyet olsun
hadi gelde çayı beraber içelim yabancı gibi durma her zaman bn olsamda olmasamda gelebilirsin
Konu yaprak tarafından (28/03/09 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir..