vay canım abim,yoldaşım,arkadaşım ayın üesi seçilmiştebrikler..başarılarının devamnı dilerimyaw en son on üç sayfa önce yazmışım hepsini şimdi gecenin bu saatinde okudum gözlerim ağrıyoöncelikle nete neden giremediğimi izah edeyim.ablamların kahrolası laptop benm şansıma geldiğimin üçüncü günü çöktü.ancak dün geldi tamirden.dün de karsa geziye gitmiştim geldiğimde yorgundum giremedim.şimdiye nasib oldu..
sölediğim gibi herşeyi okudum..önce neşlama tşk ediyorum bana olan özlemini dile getirdiği içinberjeni çok sevdiğini de biliyorum,yine belirtmiş sağolsun..sonra yaprağa da tşk beni merak ettiği için..ımm sonra tod bi daha söylüyorum şiirlerin harika hepsini aldım biliosunarkeolog ben yokken neşlayla bol bol sohbet etmişiniz artık geldim hep beraber sohbet ederiz
ben yokken verilen şiir paylaşımları da harika..hepinizin emeğine sağlık..ayrıca ben de bilmiodum öğretmenlik yaptığını yoldaş aşkolsungerçi suç bende değil mi..yoldaş olduktan kısa süre sonra kaçıverdimama biliosun işte anllattım hepsini..nesse biraz da diğer bölümlere uğrayayım
ben yokken verilen şiir paylaşımları da harika..hepinizin emeğine sağlık..ayrıca ben de bilmiodum öğretmenlik yaptığını yoldaş aşkolsungerçi suç bende değil mi..yoldaş olduktan kısa süre sonra kaçıverdimama biliosun işte anllattım hepsini..nesse biraz da diğer bölümlere uğrayayım
Yaw özledik seni Yoldaş yaw... Ama sonunda kavuştuk.
Öncelikle tebriğin için teşekkürlerimi sunuyorum. Siteye girememen üzücü ancak şans işte ne edelim... Bu arada, iyi geziyorsun haaa... Valla çok iyi yapıyorsun... Gez gez, bizim yerimize de gez... Ablanlar ve yeğenin Berjen de iyidirler inşallah...
Sen yokken, sağolsunlar, öteki arkadaşlarla da güzel sohbetlerde, paylaşımlarda bulunduk. ( Ki okumuşsun zaten..) Artık sen de eskisi gibi aramızdasın, ne güzel... Kendini özlettirme gene olur mu yoldaş..!