Bir de sertaç ım bu yaptığın bannerlerin altına deneme falan yazıyorsun. bende anlamadım. deneme mi yapıyorsun sahiden mi yapıyorsun. yoksa bize tavır mı. Banner yarışması diyoruz. bize deneme yapıyorsun
Logo - 1 Logo - 2 Logo - 3 Logo - 4 Logo - 5 Logo - 6 Logo - 7 Logo - 8
Güzel kardeşim, emeğine bişey dedik mi.. bak bende yaptım. üsteki bannerleri görüyon mu . görüyosun demi, sorun yok demi deneme değil gördüğün gibi oke. Senin yaptığın emektirde bizim yaptığımız emek değil mi. Gerçi bir iki cizik emek değil ama neysee...bannerleri karşılarştır ve yapılan incelikleri gör.. gerçek emeği görürsün. foto düzenle-kes-yapıştır-sil-efekt. basit şeymidir. yook. öyleyse ...
Arkadaşlar daha fazla uzatmayın lütfen.. saygı ve sevgi çerçevesinde herşey olsun.. İkinizde büyük emekler vermişsiniz sağolun ama bu şekilde bir yere varamayız.. Lütfen..
umuT nerdesin yine biTTin , nerelere giTTin , ben seni göremeden...
dur satan karışma kavga edecez. kimse ayırmasın. hadi gel sertac bak teke tek ha
Şaka şaka. Walla tabi bende şaka yapıyorum. sertac kardeşimdir. Sonuçta aynı ortamdayız. İtişme ve kalkışmalarımız olacak tabi de aşmamak suretiyle. sertac kardeşim walla takilmak amaciyla uğraşıyorum. Kırdıysam veya üzdüysem affola. Selam ve dua ile..
Konu Şehzade tarafından (24/04/07 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir..
Sevindim arkadaşlar... Sonuçta burası bir forum sitesi belki aynı ortamda olabilirsiniz ama bi başkası bilemezki.. bu şekilde görümmesi güzel olmuyo o yüzden arkadaşlar.. yanlış anlaşılma olmuştur dediğin gibi.. çalışmalara devam arkadaşlar.. Bende uğraşıyorum bitsin atıcam..
umuT nerdesin yine biTTin , nerelere giTTin , ben seni göremeden...