Susmak; eylemsiz ve durağan bir edim gibi görünse de her susku bir şey anlatır yine de ve her suskunun bir nedeni vardır ve her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir…
Tebessüm bedava iyiliktir; üstelik çok değerlidir. Şu an yüz hatlarınız nasıl? Kendinize gülümseyin. Çiçeklere, gökyüzüne, duvarlara ve insanlara gülümseyin.
Güz yaprakları düştü gazeller oldu Bulut indi yeryüzüne sevdalı oldu Bir avuntu biraz keder böyle bize neler oldu Bu ayrılık birde hasret çekilmez oldu
Ay karanlık hep karanlık yüzü bize döner oldu Bir ihtimal daha vardı felaket oldu Gitme gitme gitme kal bu şehirde Gitme gitme yazık olur bize
Geceler kör dilsiz sanki konuşmaz oldu Hüzünler koyduk üstüste ayrılık oldu Bir avuntu birar keder böyle bize neler oldu Bu ayrılık birde hasret çekilmez oldu
Ay karanlık hep karanlık yüzü bize döner oldu Bir ihtimal daha vardı felaket oldu Gitme gitme gitme kal bu şehirde Gitme gitme yazık olur bize
...
Gitme diyorum sana,gitme !
Çığlıklarım boğuluyor gecenin karanlığında.
Gece korkunç, gece sessiz, gece yalnız...
Sesim kısılıyor
Gidişin bitişi olacak yüreğimdeki heyecanın,
Gidişin sönüşü olacak gözlerimdeki ateşin.
Beni,yüreğimdeki sevgiyi,
Gözlerimdeki bitmek bilmeyen umudu unuttun!
Ama ne olur bunu unutma.
Gidişin dinderemez bu fırtınayı.
Bir fırtınanın ugultusuyla sesleniyorum sana;
Gitme...!!!
Iyice tanimadan hiç bir insana baglanmamayi...
Beni takmayani takmamayi...
Verdigim degeri haketmeyen insanlari silmeyii
Arkama dönüp bakmamayi...
Insanlari degistiremeyecegimi (özellikle yalancilari)
Insanlarin doldurusuna gelmemeyi...
Çamura tas atmamayi (mutlaka üstünüze siçrar)
Hiç kimse için kendime saygimi yitirecek birsey yapmamayi...
Gözyaslarimin degerini bilmeyi ve onlari degmeyecek seyler için harcamamayi...
Bir çift tatli söze kanmamayi...
Ben izin vermeden kimsenin beni üzemeyecegini...
Kendimin herseyden önemli oldugunu ÖGRENDIM!
Seni kaybettim ama en önemlisi , kendimi yeniden kazandim........
Hayatin en hüzünlü ani, deli gibi sevdigin insanin buna hiç degmedigini gördügün andir.
Ve en büyük kaybin onun için harcadigin zamandir.
Senin askini su gün hak etmeyen, Bil ki 10 sene sonra yine hak etmeyecektir...