Ama burda belki gizli saklımız olacak Allah Allah. Erkek erkeğe bi geyik yapamıyoruz yavvv
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
yaw n neydi yapamazmıyım ben.. zyrec şahidimdir.. YapıKredi bankasının karşısında kızları nasıl hale soktum anlat bi hele zyrecim.. (Ula bana bağ güzel bir şekilde anlat haaa.. bazı yerleri es geç yani sen analdın onu..)
umuT nerdesin yine biTTin , nerelere giTTin , ben seni göremeden...
yaw n neydi yapamazmıyım ben.. zyrec şahidimdir.. YapıKredi bankasının karşısında kızları nasıl hale soktum anlat bi hele zyrecim.. (Ula bana bağ güzel bir şekilde anlat haaa.. bazı yerleri es geç yani sen analdın onu..)
Valla ben değil nerdeyse 1 Van şahitti. Kızları nasıl bi hale soktuğunu Yoksa tersimiydi tam hatırlamıyorum
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
ula hatırlamıyacak n var doğru hatırlıyorsun sen..(olan biteni yazsaydın bari gundi..) daha dün gibi gözümün önünde halen kızları n hale soktuğum.. ne gündü yaw... hayatım boyunca asla o günü unutamam.. ağğ ağğğğ
umuT nerdesin yine biTTin , nerelere giTTin , ben seni göremeden...