akustikci : ismini vermekten çekinen gizemli bi üye...ama ben adını dolaylı yollardan da olsa bi şekilde ele geçirdim.. bu gizemli tavrını takınmaya devam ederse adını deşifre etmek zorunda bırakıcak beni nese...
ato :fazla söze gerek yok...bizim tayfadan... değer verdiğim 3-5 kişiden biri..
helin :geceleri saolsun bana sürekli eşlik eden...ben uyumasına izin verdiğim zaman uyuyan ve gün geçtikçe daha ii tanıdığım...değer verdiğim bi ark.ım...
kenjiseferim keratayı ya tanışmadık birebir ama onun çok masum ve iyi niyetli biri olduğuna,kimseyi kıramayacak kadar hassas düşündüğüne eminim ben sefiorum ben onu ya
zyrec tam bir baş belası habire bana laf sokan ama karşılığını hep alan ciddiyetini benle bozan hahaha anladın sen onu
save_your_kissesya aktif olsa daha çok tanırıs eminim
denizkızı: forumda geyik yaparken tanıdığım...sitemizde yönetici olduktan sonra msnde yazıştıım....sitedeki herkes tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen değerli bi kişilik...her ne kadar yüz yüze görüşmemiş olsakda gerek forumdaki muhabbetimizden gerekse msn yazışmalarımızdan sanırım yeterince tanıdım dediğim ve kendime çok yakın hissettiğim her ne kdr gerçek hayatta bi ablaya sahip olmasamda bana abla hissini yaşatan çok tatlı,sevecen... biricik ablam. (daha yazacak çok şey.... ) (okumamıssındır diee bi önceki yorumumu tekrar yazdım )
zerguwan:sevdiim bi abim...bu aralar pek gözükmüoo....
LastDesigner :pek tanımıorm ama bildiğim kadarı ile Yarasa bekoo lakaplı sitemizin çok değerli bi moderatörü...çok kral insan...on numara bi çocuk
zyrec : değerli yöneticimiz senin tabirinle patronlardan biri anlayışlı insan
satan22: epeidir o da görünmüoo...sitenin pek tadı yok onsuz...
gizem : zamanında verdiğim değeri haketmeyen bi kişi....keşke hiç tanımasaydım...foruma ii katkıda bulunan biri aynı zamanda...bundan sonrada siteye uğramayacak olan bi üyemiz sanırım....fazla yoruma gerek yok...yeterli sanırım...aslında konusulacak çok sey var ama neseee