Gördüler
Yedi cihan,
İn, cin Kaf dağının ardındakiler,
Kıtlık da kıran da olsa
Gördüler analar neler doğurur
Aman aman hey...
Dünyalar vardır elvan,
Bir su damlasında, bir kıl ucunda,
Meyvalar vardır, meyvalar,
Ağacı, omcası yok,
Sana vurgun, sana dost.
Beride Kabil'in murdar baltası
Ve kan değirmenleri,
Kader kahpesi.
Beride borazancıları o puşt ölümün,
Hazır ırzını vermeğe
Yiğitler vuruldukça.
Timsah kısmı çünkü yavrusunu yer
Akarsu duruldukça.
Cadı, yalan hamurunu dağ - dağ yoğurur
Aman aman hey
Leylim - leylim dünyamızın yarısı
Al - yeşil bahar,
Yarısı kar olanda
Gene kavim - kardaş, can - cana düşman,
Gene yediboğum akrep,
Sarı engerek,
Alnımızın aklığında puşt işi zulüm
Ve canım yarı geceler
Çift kanat kapılarına karşı darağaçları,
Mahpusanede çeşme
Yandan akar olanda,
Gelmiş yoklamış ecel
Kaburgam arasından.
Yoklasın hele...
Çağıdır, can dayanmaz,
Çağıdır, en çatal, en ası,
Cehennem koncası memelerinin.
Çağıdır, kırk gün - kırk gece
ooyyy ooy yine güzel paylaşım vermiş bzim yoldaşyaw ben ne yazık ki çok yoğunum..yeğenelrim burada ya..rahatsız değilim onların gelmesinden tabi ama dediğim gibi pek vaktim olmuyor...kaç gündür şiir yazamadım, iki gündür kitap okuyamıyorum.....off ooffneyse senin sayende şiir yüzü görebildik hem de sevdiğimiz cinstewn..neyse benm çenem düştü yine kendi kendime konuşuyorum daha doğrusu yazıyorıum ii akşamlar herkese......
Şiirlerimi beğendiğine çok sevindim yoldaş. Demek yoğunsun. Ama olsun tatlı yoğunluklar bunlar... Ben de iş güç yüzünden pek sık giremiyorum nete... Ayrıca şiirlerini neden benimle de paylaşmıyorsun yaw... Eminimki güzel dizeler kurmuşsundur. En azından bir tanesini paylaş. Hımmm olmaz mı?
ya şiir değil de dörtlükler yazıyorum arada o kadar..o da bunalıma girdiğimde yani içinde genelde karamsarlık var boşver
Olsun, sonuçta onlarda birer yaratıdır. Okumak isterdim yani ama tabi bunlar özel şeyler diyorsan bana da saygı duymak düşer. Hem uzun süredir yoksun, yoksa istanbul damısın?