Öncelikle beni röportaj yapmaya değer gören başta ZeRGuWaN olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...
Soruya gelince;
Mesleğim nickimden de anlaşılacağı gibi Arkeoloji.Şuanda sürekli bir işim yok(Şimdilik).KPSS'ye girdim bu sene. Eğer güzel bir puan gelirse bir müzede göreve başlarım. Arkeolojik kazılara falan katılıyorum şimdilik. ( Bu kazılardan birine kişisel sayfamda da değinmiştim.) Önümüzdeki Eğitim-Öğretim yılında güzel memleketimiz Van'da sınıf öğretmenliği yapacağım. Görev yerimin kesinleşmesini bekliyorum.
kardeş iyi forumalar istanbulda yaşıyorsun herhalde çok oldumu vandan çıkalı ? gelip gidiyormusun van'a
Yaklaşık 10 senedir ki Van dışındayım. Van'dan çıktığımda ilk durağım Uşak (Ege'de bir kent) olmuştu. İzmir, Diyarbakır derken neredeyse tüm illerimizi dolaştım. En son durağım ise İstanbul değil Diyarbakır. Bundan sonra ise Van'a yerleşmeyi planlıyorum ancak zaman neyi gösterir bilemiyorum... Van'a yılda 1-2 kez gelirim..
Teşekkür ederim. İyi forumlar, iyi paylaşımlar...
Konu Arkeolog tarafından (05/07/08 Saat 19:43 ) değiştirilmiştir..
Hayatta vazgeçemem dediğim şeyler... Bunların başında Güvenilirlik gelir... Güvenilirlik saygınlığı, dostluğu ,arkadaşlığı getirir beraberinde. Bu yüzden vazgeçilmezdir benim için. İkinci olarak, Önyargıdan uzak durmak benim için vazgeçilmez bir şeydir. Önyargı yargısız infaz demektir ki bu da insanı hatalara düşürür.
Umarım yeterli bir cevap olmuştur. İlgine teşekkür ediyorum. İyi forumlar, iyi paylaşımlar...
Selam. bir soru da ben sorayım dedim...
Sence mutluluk nedir? seni mutlu kılan şeyler nelerdir?
Cevap için şimdiden teşekkürler... bana sorduğun sorunun aynısını soraym dedim
__________________ YaŞlAnMaK bİr TePeYe TıRmAnMaK gİbİdİr..ÇıKtIkçA nEfEsİN dArAlIr aMa GöRüŞ aÇıN gEnİşLeR
daha öncede sorduğum gibi 3 soruyu birden sorcam 1- özür dilemek sence ne anlama geliyor ve en son kimden ne için özür diledin? 2- seni sen yapan yani seni diğer insanlardan ayırdığını düşündüğün bişey warmı?? 3- sana soru sorulmasından hoşlanırmısın??? cvpların için şimdiden teşekkürler
ßæ
__________________ qüLün héP qüLDükLérime... sıkıySa öLün bakaLım... héR güN öLDükLérime...