daha önce ki arkadaşımıza sorduğum soruları tekrar sormak istiyorum
1- özür dilemek sence ne anlama geliyor ve en son kimden ne için özür diledin?
2- seni sen yapan yani seni diğer insanlardan ayırdığını düşündüğün bişey warmı??
3- sana soru sorulmasından hoşlanırmısın???
cvpların için şimdiden teşekkürler
ßæ
__________________ qüLün héP qüLDükLérime... sıkıySa öLün bakaLım... héR güN öLDükLérime...
ilk soru benden olsun...
bize biraz kendini tanıtsan ii olur zeynepcim...
en büyük hayalin ne..ileride ne olmayı düşünüyosun...
lise öğrencisiyim...eğlenmeyi,dolaşmayı, müzik dinlemeyi ....seviorum en büyük hayalim dünya çapında mesleğimle ünlü bir kişi olmak... ilerde p.d.r okumak istiyorum hacettepe.. inş ALLAH nasip ederse..
__________________ YaŞlAnMaK bİr TePeYe TıRmAnMaK gİbİdİr..ÇıKtIkçA nEfEsİN dArAlIr aMa GöRüŞ aÇıN gEnİşLeR
daha önce ki arkadaşımıza sorduğum soruları tekrar sormak istiyorum
1- özür dilemek sence ne anlama geliyor ve en son kimden ne için özür diledin?
2- seni sen yapan yani seni diğer insanlardan ayırdığını düşündüğün bişey warmı??
3- sana soru sorulmasından hoşlanırmısın???
cvpların için şimdiden teşekkürler
ßæ
1-özür dilemek değerli bir erdemdir... samimi yapılması gerekir..en son kankimden özür diledim kalbini kırmıştım..:S
2-aklımdan geçenleri çekinmeden söyleyebilen biriyim... değer verdiğim kişi için yapamıyacağım şey yoktur..
3-sınır aşılmadığı sürece hyr...
ben teşekkür ederim ....
__________________ YaŞlAnMaK bİr TePeYe TıRmAnMaK gİbİdİr..ÇıKtIkçA nEfEsİN dArAlIr aMa GöRüŞ aÇıN gEnİşLeR
1-özür dilemek değerli bir erdemdir... samimi yapılması gerekir..en son kankimden özür diledim kalbini kırmıştım..:S
2-aklımdan geçenleri çekinmeden söyleyebilen biriyim... değer verdiğim kişi için yapamıyacağım şey yoktur..
3-sınır aşılmadığı sürece hyr...
ben teşekkür ederim ....
özür dileme hariç verdiğin cvplar güzeldi teşekkürler
ßæ
__________________ qüLün héP qüLDükLérime... sıkıySa öLün bakaLım... héR güN öLDükLérime...