evet arkadaşım 101 oyun istesinin adı neden hakkarim net halbuki reklam verenlerin çoğunluğu van oyuncuların çoğuda vanlı neden bu ismi değiştirmek için girişimlerde bulunmuyoruz en azından vanın ismide duyulmuş olur
Sitenin ilk açılış amacı Hakkariyi tanıtmaktı galiba. Daha sonra böyle bir oyun siteye eklendi bildiğim kadarıyla.
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
[quote=SiYo;105437]soruyu anlamadım sitenin adı neden hakkarim.netmi? eye öğle ise kendine bi site açarsın van.net yaparsın ihsan abi hakkarili ve kendi sitesi
bencede [/
yok gürpınarlı daha neler ihsan karagülle erzurumlu malesef kendiside şimdi erzurumda hakkarimde gürev yapmiş ama yatırımı erzuruma yapiyor ha bu ism van olarakta deyişilmez bir kere bu ism tutulmu vana ait oyun siteleride var istemiyorsan hakkarimi gidersin van sitesinde oynarsın evet malefen siteye reklam olsun oyun olsun %75 van ama kalkıp sen bunu deyiştiremesin
hopppppp ben hakkariliyim siteme laf yok o sitede bizim ve oyuncuların çoğu vanlı olsa bile hiç bir şey değişmemeli bu site çok tutuluyor diye bunu yapman gerekmiyor önerin çok anlamsız