Download:[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
__________________________________________________ ______________________________________________
Hex- Black
Download:[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
__________________________________________________ ______________________________________________
SchmEdiA SchEnteR XMB Theme
Yukarıda verdiklerim fat psp için geçerli slimdede olabilir ama denenmemiştir kendine güvenen varsa denesin
Bu tema kendi kullandığım çok güzel bir tema hem slim hem fatta kullanılabilir.
Large Original II Midnight Black 3.90 M33 PSP Slim & Fat
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________
Temaların kurulumu:indirdiğiniz dosyayı rardan çıkarın.PSPyi tamamen kapatın(kapatma tuşunu 3 saniye boyunca yukarı ittiriverin)Şimdi R tuşuna basılı tutatrak pspyi açın karşınıza recovery menü gelecek.pspyi usb ile pcye bağlayın recovery menü altında advanced-->flash0'a basın.Pcde flash0 ın içeriği açılacaktır.İndirdiğiniz tema dosyasında hangi klasör isimleri varsa pspnin flashında o isimlerle değiştirin.mesela indirdiğiniz temada module klasörü varsa flash0da da bunu module klasörüyle değiştirmek zorundasınız.Bütün işlemleri yaptıktan sonra recovery menüden exitı tuşlayarak pspyi açabilirsiniz hayırlı olsun temanız değişti
FLASHTAN TEMA YÜKLEMEK RİSKLİ BİR İŞTİR BRİCK RİSKİ TAŞIR.ÖZELLEŞTİRMEYİ SEVENLER İÇİN BENCE GÖZE ALINIR BUNLARI DENEMEK.YİNEDE SİZE KALMIŞ.
DOĞABİLECEK HERHANGİ BİR SORUMLULUKTAN BEN VE VAN.GEN.TR AİLESİ SORUMLU DEĞİLDİR DUYRULUR.
Herhangi bir ters işlem sonucunda pspniz yarı brick olursa yani sadece recovery menü açılıosa buradan 3.90 m33 orjinal flash0 dosyasını indirip flash0 kalsörünün içindekilerle değiştirebilirsiniz.
ya ben recovery menüsünü bi türlü açamadım yardım eder msnz plz...
Şimdi efendime söyleyeyim psp açıkken POWER tuşunu 3 saniye kadar yukarı doğru bas psp tamamen kapansın.sonra psp kapalıyken elin R tuşunda basılı kalsın sonra POWER tuşunu bi kez yukarı doğru it bırak recovery ekranı gelince elini R tuşundan çekebilirsin...Bu arada versiyonun kaç?
Şimdi efendime söyleyeyim psp açıkken POWER tuşunu 3 saniye kadar yukarı doğru bas psp tamamen kapansın.sonra psp kapalıyken elin R tuşunda basılı kalsın sonra POWER tuşunu bi kez yukarı doğru it bırak recovery ekranı gelince elini R tuşundan çekebilirsin...Bu arada versiyonun kaç?
hmm bunlar yani sadece kırılmış versiyonlar için.. tamam tşkkr ederim bn bunları orjinal versiyonlarda da kullanılabileceğini sanıyodum.. tekrar teşekkürler..