Çekimleri iki hafta süren ve Mirkelam'ın kendi el kamerası ile çektiği görüntülerden oluşan klibin ünlüleri buluşturdu. Mirkelam'ın "Mutlu Olmak İstiyorum" albümünün ikinci video klibi "Bir Fotoğraf Çekinebilir miyiz?", ekranlarda dönmeye başladığından beri büyük ilgi görüyor. Çekimleri iki hafta süren ve Mirkelam'ın basketbol maçında, okulda, parkta, televizyon stüdyolarında kendi el kamerası ile çektiği görüntülerden oluşan klibin özelliği, birçok ünlü ismi de en doğal halleriyle yansıtıyor olması...
Sanatçının aynı zamanda yönetmenliğini de üstlendiği klipte Okan Bayülgen, Ceza, Şahan Gökbakar, Güzide Duran, Didem Uzel, Ece Sükan, Metin Arolat, İbrahim Kutluay, Berke Hürcan, Berrak Tüzünaç gibi isimler izleyici karşısına çıkıyor.
Nil Karaibrahimgil, "Tek Taşımı Kendim Aldım" isimli son albümünde yer alan "Bu mudur" şarkısına klip çekti. Yönetmen Emre Özbay tarafından ilk kez uygulanan bir teknikle yaklaşık bir ay kadar süren bir çalışma sonucunda hazırlanan klipte Nil, modern zamanlardaki aşkı Zeki Müren, Türkan Şoray, Filiz Akın, Tarık Akan ve Belgin Doruk başta olmak üzere Yeşilçam'ın büyük oyuncularına sorgulatıyor.
Dönemlerinde en güzel aşk filmlerinde oynayan bu dev kadro, teknolojinin yardımıyla Nil'in hikayesine dahil oldu.
Klip, Emre Özbay'ın eski filmleri ileri geri sararak oyuncuların dudak hareketlerini şarkının sözlerine oturtmasıyla hazırlandı.