Birleşmiş Milletlerin (UN) Başlattığı Güzel Bir Uygulama Var!
Birleşmiş Milletlerin Açlık Sitesine Girin
Orada Göreceğiniz Sarı Düğmeye TIKLAYIN.Dünyanın Herhangibir Yerinde Aç Bir insan Yiyecek Alıyor Size Hiçbir Maliyeti Yok, Yiyeceğin Parası Reklam Logolarını Görmeniz ile Reklam Yapan Sponsorlar Tarafından Ödeniyor,, Tüm Yapacağınız Bu Siteye Girmek ve Yiyecek Bağışla ( GIVE FREE FOOD ) Düğmesine TIKLAMAK.sonra da açılan sayfadan bir reklamı tıklamak.Bir Saniye Sürüyor, Günde Sadece Bir Kere Bağışda Bulunabiliyorsunuz.
yani hergün yapabilirsiniz bunu.
bu arada serbest bölümdeki bedava diktirebileceğiniz meşe kampanyasını da tekrar hatırlatayım
ya ben daha önce bunu defalarca tıkladım ama artık daha çok tıklayacam.
gerçek olmasını temenni ediyorum sadece.
tıkladıkça incilerimiz dökülmez.
kenji süpersin sen.
Kenji bu konularda çok duyarlısın kardeşim. Bizde forum olarak her zaman bu tür olayların arkasındayız. Çok saol. Konuyu sabitliyorum.
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
Hadi arkadaşlar. Yapmanız gereken 2 tık sadece. Bu kadar kolay.
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...