moro şanınla sen bir ekoldün Giyimin kuşamınla bir dekordun Senin varlığın bana güven verirdi Senin nasihatin bana ümit verirdi
Bayram senin gibi olmayı özenirdi Tüm mimik hareketini taklit ederdi Seninle hayatı yaşamak ne güzeldi Seninle yaşamak her şeye bedeldi
İlk ata binme zevkimi seninle tattım İlk korkumu senin himayende attım Bütün ilklerimi senin sayende tattım Seni kaderle kaybettim kara bahtım
Gözüm simana gönlüm sevgine hasret Kolum koluna kulağım o sesine hasret Bütün benliğim senin benliğine hasret Yetim şair Bayram babasına çok hasret
Senin hasretin bana çok mu çok koydu Senden ayrılalı sayısız aylar yıllar oldu Görenler benden ziyade hep seni sordu Ama senin ölümünü anlatmak çok zordu
Çünkü inanmak istemiyordu dostların Atıcılığın ve de efeliğinle ün yapmıştın Hep anlatırlar bir atışla 9 kuş vurduğunu Sadakatinle gönüllerdeki taht kurduğunu
Sensiz geçen günlerim ay aylarım yıl oldu Gittiğinden beri en yakınımız bile el oldu Bıraktığın o üç çiçeğe de kırağı vurup soldu Bıraktığın servete yağmacılar hep el koydu
Senin hasretin sanki içimde yanan bir kordu Senin hasretin ve hayatın o acıları çok zordu Şair Bayram "gelse de vuslat bitse bu hasret" Yoksa daha ölmeden bitirecek beni bu hasret
Konu Dr. moro tarafından (05/11/08 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir..