Arkadaşlar 30/09/2007 pazar günü koyuncular halı sahasını (araştırma karşısı) 21:00 - 22:00 arası tuttuk. Gelecekler bu başlığa adlarını yazsınlar. Aşşağıda ismini yazdıklarımdan gelemiyeceklerde [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] veya [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] özel mesaj atsınlar
Zyrec
Muhemar
Satan22
Siyo
Miniendin
Alosar
Lastdesinger
Erham
Fatih
Yargıç
Ato--
İsveç_Kralı
Zerguwan
Apobey
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
Üyeye Bela gelmez Admin Kızmadıkça,Admin Sinirlenmez Üye Azmadıkça
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Üyeye Bela gelmez Admin Kızmadıkça,Admin Sinirlenmez Üye Azmadıkça