evetttttt sıra benim sayfamda öncelikle hoş geldinizz. ben kocaelide oturuyorum aslen vanlıyım burda doğup büyüdüm ama tüm ailem vanda 19(20 oldum artık şimdi 21 im) yaşındayım çalışıyorum bu siteyi bulduğuma çok sevidim uzun zamandır gözetliyordum sohbetlerinizi konuşmalarınız o kadar sıcak geldiki burdan ayrılamadım siteyi alt üst ettikten sonra tanışmak istedim birde benim bir sorunum var imza istiyorummmm ya bir türlü olmuyor aslında anlarım azcık ama oda işe yaramıyor avatar işinde şehzade sağolsun yardım etti yoksa oda olmazdı
Konu DERİN tarafından (12/01/11 Saat 19:34 ) değiştirilmiştir..
neyse umarım daha güzel vakitler geçirirsin burda.. İmza sorunun için alosar yazmış ama halen yapamadıysan geniş bir şekilde yardımcı oluruz.. şimdilik iyi forumlar..
umuT nerdesin yine biTTin , nerelere giTTin , ben seni göremeden...
sağol satan imzayı nasıl yapıcağımı buldum ama imza yok ortada heheeee ben genellikle giriyorum ama hiç denk gelemedim biriyle çok ıssız oluyor ben girdiğimde sabah akşam giriyorum ama nedense kimse olmuyor
Eskiden çok güzeldi forum bağımlılık olmuştu herkeste.. ama şimdi herkes bir yana dağıldı.. umarım senin gibi duyarlı üyeler sayesinde yine aynı formu yakalarız.. imza ayarlarına gelince sen n yazmak istiyosan ve resim vb. onları bana at veya yaz ben bi şekilde ayarlarım..
umuT nerdesin yine biTTin , nerelere giTTin , ben seni göremeden...
ben elimden geldiğince burdayım gündüz pek giremiyorum işten dolayı ama akşamları genelde burdayım biirde sabah işe gitmeden önce hep burdayım imza konusuna gelince bulucam bir şeylerr o zaman sana atarım nasıl olucak tam diye çok sağollllll
hoşgeld!!!!!!!!!n Derin arkadaş
biraz yoğundum fazla ilgilemedim forumla affet cnm bende genelde buradayım[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]