Bu kalp yapma fikri çok hoş... Eminim size de mutluluk getirecek...
Alışveriş listesi: Çeşitli boyda boncuklar, kurdele, çiçek teli, bobin.
Gerekli aletler: Karga burun, yan keski, yuvarlak uçlu pense, plastik uçlu pense, makas.
• Telinizden istediğiniz büyüklükte kalp için yeterli olacak teli yan keski yardımıyla kesin.
• Kestiğiniz teli plastik uçlu pense ile düzleştirin
• Telin orta kısmından iki elinizle tutup, hafifçe baskı yaparak kalbin orta noktasını oluşturun.
• Bu bölüme kurdele takın.
• Boncukları tele geçirin. Kullanacağınız boncuklar aynı renk ve büyüklükte olabileceği gibi karışık renk ve büyüklükte boncuklar da kullanabilirsiniz.
• Kalbin iki ucuna kadar boncukları takarak gelin. Her iki uca yuvarlak uçlu pense kullanarak loop (göz) yapın.
• Her iki uçtaki lopu tek boncuğa geçirerek kalbin alt kısmını kapatın. Hazırladığınız kalbi cama ya da ışık alan bir bölgeye asarsanız boncukların ışıltısından gözlerinizi alamayacaksınız
ßæ
__________________ qüLün héP qüLDükLérime... sıkıySa öLün bakaLım... héR güN öLDükLérime...
ßelki hiç durmadan uyusam iki gün çözüLür bu zor düğüm..
dünün benden aldıkLarını belki geri verir öbür gün..
yaLnız kaLsam hiçkimse ßana dokunmaSa..
yalnız kalsam bir köşeye saklanıp uyusam..
ßelki hep sussam sussam iki gün kayßoLur sonsuz hüznüm..dünün ßenden çaldıklarını ßelki geri verir öbürgün..
güzel paylaşım bizim okulda da seçmeli dersimizde takı tasarımı dersi vardı çok yapmak isterdim şahane şeyler yapıyodular paylaşım için tekrar tşkler tutsak_07