Bir şeyler takas mı edeceksiniz buyrun. Satış yapmak serbesttir!. İllegal ilanlar yasaktır.!
Arkadaşlar bir kaç gündür bu forumdayım ve gözüme çarptı Takas & Trade bölümü yok
Peki nedir Takas & Trade
Takas & Trade üyeler arasında bir şeyler takas ediline bilen hatta satış yapıla bilen bir bölüm
Nasılmı ??
Örneğin Benim elimde 30 40 tane DVD film var X adlı üyemizde ise Pc oyunu var ikimiz konuşup anlaşıp takas ediyoruz... Bu kadar basit işte tabi bu takas yada satış sadece cd falan değil (kot,ayakkabı,ıpod,Mont,makarna,diş fırçası,eski dergiler,posterler v.b aklınıza gelebilecek her şey olabilir yani..
Başka forumlarda bu bölüm var ama hiç bir zaman yeterince aktif Olmaz nedeni ise Mesafenin uzak olması Biri İst de biri kayseride Yani sağlıklı bir alışveriş ortamı olmuyor ama bizim avantajımız takip ettiğim kadarıyla Forumun %90 ı Van da oturmakta bu yüzden Çok güzel bir şekilde bu olayı gerçekleştire biliriz....
düşüncelerinizi bekliyorum...
arz ederim, Ahuramazda
Görmezden geldim.
Beni,benim önümde yerle bir ettin.
1.)Takas ve satışlar yasadışı olmayan konularda ve forum kuralları çerçevesinde yapılabilir..
2.)İlanlarda flood yapmak (üstüste mesaj atmak) kesinlikle yasaktır.
3.)Aynı konuda aynı kişi birden fazla topic açamaz.
4.)Başlıklarda ve mesaj içeriğinde kesinlikle büyük harf kullanımı yasaktır...
5.)cd-dvd-. satanlar mail veya msn adreslerini ekleyerek irtibat kurmalıdır.Liste yayınlamak yasaktır.
6.)Yaptığınız takas&trade lerdeki tüm sorumluluğun kendinize ait olduğunu unutmayınız..
7.)Adult ve Tr mp3 içerikli satış yasaktır.(Yani Site yönetimi izin verirse serbest olur )
8.)Takas ve trade ler sırasında site/kurum/şirket reklamı yapmak yasaktır.
9.)Lütfen verilen ilanlar hakkında yorum yapmayınız.(pahalı-ucuzmuş-vay be-iyi arşivmiş-onun fiyatı şurada şu kadar vs..)Yorum ve önerilerinizi özel mesaj yoluyla satıcıya bildirmenizi öneririz.Bu türdeki mesajlar silinecektir.
10)İlan verenlerin ya da verilen ilanlara ilgi gösterenlerin telefon numarası,adres ve kredi kartı(c.c) bilgilerini vermeleri yasaktır..(güvenliğiniz açısından).Lütfen bu tip bilgi alışverişlerinizi özel haberleşme alanlarınızda yapınız..
11.)Donanım,bilgisayar,yazıcı,vs vs..satmayı düşünen satıcılar satacakları malzemenin teknik özelliklerini(bütün ayrıntılarıyla), durumunu (az kullanlımış-arızalı-iyi durumda-kullanılmamış-yeni), teslim şeklini (kargo ile-elden teslim-posta) , satıldığı ili ve fiyatını belirtmek durumundadır..
12.)İllegal ilanlar vermek yasaktır.(divx warez gibi)
13.)İlgi görmeyen ilanlarda satıcının sadece 1 kez "up" hakkı vardır.Defalarca topiğe "up" yapanların ilanları silinir.
Görmezden geldim.
Beni,benim önümde yerle bir ettin.