Zyrec'le bole bir sey dusunduk aslında ama karting turnuvasına olan ilgiden dolayı acıkcası biraz soguk baktık katılım olmaz diye. fikir cok guzel ins katılan arkadaslarımız olur.
Amacımız sitedeki arkadaşlığı sadece sanallıkta bırakmayıp çeşitli etkinliklerle üyeler arası iletişimi arttırmaktı. Bu sebeple karting turnuvasıyla başlayan ve içlerinde iftar yemeğininde olduğu bir çok etkinliği yapacaktık. Ancak karting turnuvasına gereken ilgiyi göremedik. Umarım karting turnuvasında göremediğimiz ilgiyi bu iftar yemeğiyle sağlarız. Bu şekilde forumun sıcak ortamını içten ve samimi bir şekilde gerçeğede yansıtmış oluruz. Katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar. Katılmak isteyen üyelerimiz buraya adlarını yazabilirler.
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
hayatın geyik olmuşşimdi ciddi bişe dioruz.. sana yemei kargoyla yollarız..
şaka bi tarafa pek olacaını sanmıyorum ki kızların çoğu gelmez erkekler olursa olur..siz foto falan çekinirsiniz foruma atarsınız çok güsel olur..
Artık bu ayrıyı gayrıyyı kaldırmamız gerek bence(Kız ve erkek) Biz etkinlikleri cinse göre yapmıyoruz. Herkesin katılımını bekleriz.
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...